Redovisningsekonom till världsledande spelutvecklingsföretag!

Redovisningsekonom till världsledande spelutvecklingsföretag!

Nu söker vi en redovisningsekonom till ett ledande spelutvecklingsföretag på Södermalm. Denna tjänst riktar sig till dig som är självgående med bokslut tidigare och har en god förståelse för redovisningsprocessen. Tjänsten passar dig som brinner för ekonomi och trivs i en varierad roll med mycket ansvar! Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I rollen som redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett härligt team på tre personer och rapportera till ekonomichefen. Du välkomnas av en kreativ och jordnära företagskultur med högt i tak där det värdesätts att ha roligt på jobbet. Tjänsten passar dig som trivs i en föränderlig miljö där du får ta stort ansvar.

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Hantering leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar i samband med bokslut, även när det infaller under en helg (du kommer även få möjlighet att delta i samband med årsbokslutet)
 • Kvittorredovisning
 • Övriga uppgifter så som arkivering, skapa nya pärmar, hantering av inkommande post och fakturor
Vi söker dig som
 • Har gedigen erfarenhet av redovisningsarbete och har därmed god förståelse av ekonomiska flödet.
 • Är självgående i bokslut.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet och då företagets koncernspråk är engelska
Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete och lämnar därför inget åt slumpen. Du är tydlig i din kommunikation och frågar dina kollegor när du det är något du inte förstår. Vidare är du serviceinriktad och hälper gärna dina kollegor när det behövs. Dessa egenskaper visar sig tydlig när du under sommaren kommer att få ta stort ansvar över ditt arbete och visa framfötterna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid (t.o.m sista agusti 2020)
 • Placering: Södermalm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se