Redovisningsekonom till internationellt bolag i Liljeholmen

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Liljeholmen

Är du en redovisningsekonom som är på jakt efter ett utmanande och givande arbete i ett globalt företag? Är du också en person som tycker om att ta ett stort ansvar och vara drivande i din arbetsroll? Då kan det vara just dig vi söker! Ta chansen och sök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till ett internationellt bolag i Liljeholmen. Vår kund är ett multikulturellt och globalt företag, och som redovisningsekonom kommer du att sitta på finansavdelningen tillsammans med 9 kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framöver. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt rekryterad av företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta brett inom bolagets redovisning, däribland med kund- och leverantörsreskontra, företagets tillgångar och GL samt vara behjälplig vid controllinguppgifter. Arbetet kommer att utföras i affärssystemet SAP.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kostnadsallokeringar och periodiseringar
 • Hantera inköpsordrar och attestera leverantörsfakturor
 • Underhålla bokföringen kring anläggningstillgångar
 • Avstämningar av balanskonton och dylikt förberedande arbete inför bokslut
 • Vara behjälplig vid övriga delar som kan uppkomma på avdelningen, däribland controllinguppgifter
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av redovisning och vill ta nästa steg i karriären, alternativt dig med mycket erfarenhet inom området som söker ett ombyte.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
 • Har god systemerfarenhet
 • Är flytande i engelska språket, såväl muntligt som skriftligt, då koncernspråket är engelska.
Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet SAP

Som person är du driven och ansvarstagande kring ditt arbete, och klarar av att arbeta mot deadlines i ett högt tempo. Vidare klarar du av att hantera ditt arbete självständigt, samtidigt som du är en teamplayer som hjälper dina kollegor vid möjlighet. Vi förutsätter också att du är en social och trevlig person som bidrar med god stämning i din kontakt, både internt och externt på företaget.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Liljeholmen
 • Kontaktuppgifter: Fahim Gani
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork