Redovisningsekonom till design-startup!

Redovisningsekonom till design-startup!

För dig som är nyexaminerad ekonom finns nu möjligheten att ta dig an rollen som redovisningsekonom hos en globalt snabbväxande design-startup. Vi söker dig med passion för design och inredning och som tidigare arbetat med ekonomi vid sidan av studierna. Välkommen in med dig ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till ett designmöbelföretaget i centrala Stockholm. Tillsammans med banbrytande internationella formgivare, tar företaget fram ikoniska produkter för både hem och arbetsplatser över hela världen. Med kvalitet, unikitet och innovativ distribution som ledord tillverkar och säljer de hållbara möbler med visionen att bli nästa generations designvarumärke!

I rollen som redovisningsekonom blir du en del av ett härligt team om tre personer och du kommer ha ett tätt samarbete med företagets Financial Controller och CFO. Här välkomnas ambition och nytänk och för dig som visar framfötterna finns möjligheten att ta dig an mer ansvar och utvecklas inom bolaget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att:
 • Arbeta med kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande redovisning och momsrapportering
 • Stötta i månadsbokslut
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial examen i ekonomi
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Har tidigare erfarenhet från arbete inom ekonomi (T.ex. deltid vid sidan av studierna eller sommarjobb)
Som person är du proaktiv med en stark framåtanda. Du har som ambition att göra ditt yttersta varje dag för att driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbete med andra människor och har en prestigelös inställning till att stötta dina kollegor när det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid långsiktigt
 • Placering: Stockholm, Vasastan
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se