Redovisningsekonom till Skandikon!

Redovisningsekonom till Skandikon!

Skandikon växer! Vill du bli en del av en öppen och lärorik arbetsplats där du får utvecklas inom pensionsekonomi? Nu söker vi för Skandikons räkning en redovisningsekonom som vill utvecklas tillsammans med dem. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till Skandikon. Det dagliga arbetet leds av redovisningsansvarig och du kommer bli en del av ett härligt team med högt i tak.

Skandikons medarbetaridé är att de vill kombinera affärsmässighet och dokumenterad spetskompetens med lyhördhet, initiativförmåga och ett starkt personligt engagemang till deras kunder. Då de växer och utvecklar deras verksamhet kommer du även att få arbeta i projekt och i en omväxlande miljö. De erbjuder dig en öppen och lärorik arbetsplats och ett utpräglat samarbete mellan avdelningarna. Skandikon premierar nytänkande, egna initiativ och låter deras medarbetare påverka sitt arbete

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skandikon. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta med pensionsekonomi. Du kommer bland annat att sköta den löpande redovisningen, transaktioner och utreda balansräkningar. Skandikon är i en process att hämta hem redovisningsenheten som idag sitter i Vilnius. Du kommer därför att ha mycket kommunikation med Vilnius, få direkta uppgifter från dem och arbeta med att tyda deras lathundar. Du kommer eventuellt även få möjligheten att åka och hälsa på i Vilnius.

Vi söker dig som
  • Har god erfarenhet av redovisning och är självgående i bokslut
  • Har studerat ekonomi, antingen på högskola/ universitet eller på yrkeshögskola
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska
Det är meriterande om du har arbetat med pensionsekonomi tidigare

Arbetsmässigt upplevs du som en strukturerad, noggrann och serviceinriktad person med en vilja och förmåga att utveckla goda interna relationer kopplat till ditt arbete. Du upplevs som en positiv person med en drivkraft att förbättra och utveckla processer. Du trivs bra i team-rollen men kan även arbeta självständigt och resultatorienterat. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och värdesätter personer med en prestigelös och flexibel inställning till sitt jobb.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Stockholm, Klarabergsviadukten
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandikons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandikon Skandikon är Sveriges ledande administratör och outsourcingföretag av pensioner och stiftelser. Sedan 1977 har de med långsiktighet och hög kvalitet hjälpt deras kunder att administrera sina pensioner. De är ett helägt dotterbolag till Skandia Liv och är idag ca 60 personer som arbetar i Stockholm, Sundsvall och Vilnius. Deras uppdragsgivare finns inom hela näringslivet, stora som små företag, stiftelser och organisationer. De utför också uppdrag åt statliga och kommunala företag.