Redovisningsekonom till Extenda Retail

Redovisningsekonom till Extenda Retail

Har du tidigare erfarenhet av redovisning och vill ta dig an rollen som redovisningsekonom på ett bolag med mycket spännande på gång? Vi söker dig som har stor förståelse för redovisning och utmanas av en arbetsplats med högt tempo och snabba puckar. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till Extenda Retail som nyligen har genomgått en sammanslagning av två ledande retail tech-bolag, Visma Retail och Extenda. Företaget är i en förändringsfas där två ekonomiavdelningar kommer att slås ihop till en och bestå av cirka 8 medarbetare. Du kommer att komma till en fartfylld arbetsplats som präglas av stark teamkänsla där kollegor dagligen bollar med varandra och stöttar varandra i respektive arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Extenda Retail. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till hösten. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten passar dig som besitter djup förståelse för redovisning då du kommer arbeta med hela det ekonomiska ledet, från ax till limpa. Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Kund- och leverenatörreskontra
 • Bokslut
 • Momsavstämning
 • Deklarera mot Skatteverket
 • Fakturahantering
 • Bokning av löneskulder och löner
Vi söker dig som
 • Har utbildning inom ekonomi
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt med dessa
 • Har obehindrade kunskaper i både engelska och svenska då bägge språk används i det dagliga arbetet.
Det är även meriterande om du har tidigare arbetat i Visma Business.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för denna tjänst. För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som trivs med att arbeta i en livfull miljö. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ i ditt arbete. Vi ser också att du har ett problemlösande tänk och är noggrann i ditt arbete men samtidigt flexibel och kan med enkelhet skifta mellan arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Extenda Retail är en sammanslagning av två retail tech-bolag, Visma Retail och Extenda som erbjuder ett brett utbud av lösningar för detaljhandeln från såväl kassalösningar och tech-verktyg i butik till lageroptimering och back office. Deras kundbas sträcker sig över hela Norden och vidare ut i Europa och lösningarna används idag i över 35 länder. Visionen är att bli en global eldare genom att hjälpa ledande retailkedjor med sin digitala transformation.