Redovisningsekonom till Are Stockholm

Redovisningsekonom till Are Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av redovisning och vill ta dig an rollen som redovisningsekonom hos ett mindre bolag med familjär atmosfär? Vi söker dig som har stor förståelse för redovisning och utmanas av en arbetsroll med mycket eget ansvar. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till Are Stockholm.
Här kommer du till ett sammansvetsat team på ett mindre bolag på cirka 10 personer. Du kommer under den här tiden att vikariera för en person och ansvara för dennes kundstock tillsammans med stöttning från resterande av teamet.

Att arbeta på denna byrå kommer ge dig en erfarenhet inför framtiden då du lär dig från både seniora och juniora personer som har varit i branschens främsta bolag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Are Stockholm. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst tre månader med Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att ha hand om en befintlig kundstock. Du kommer självständigt göra boksluten men tillsammans med teamet får du stöttning i andra delar. Du kommer däremot att självständigt ansvara för den löpande redovisningen, skatteavstämningar och säkerställa att alla uppgifter stämmer.

Vi söker dig som
 • Har avslutat eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har obehindrade kunskaper i både engelska och svenska då bägge språk används i det dagliga arbetet.
 • Har erfarenhet av att arbeta med redovisning sedan tidigare och kan arbeta självständigt.
 • Har god förståelse av Excel.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Fortnox.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för denna tjänst. För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som är driven och initiativtagande. Samtidigt är du lyhörd gentemot kollegor och bidrar till god stämning på din arbetsplats.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Handen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Are Stockholms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Are Stockholm är en redovisningsbyrå som grundades lite mer än tio år sedan med visionen att vara bäst på administration och rådgivning till entreprenörer. De arbetar även ständigt med utveckling av digitalisering och har ambitionen att bli en fullständigt digital byrå.