Redovisningsassistent till modern byrå

Redovisningsassistent till modern byrå

Modern Ekonomi erbjuder härliga kollegor och en arbetsplats i framkant inom byråvärlden. Välkommen till Sundbyberg, kommunikationernas mecka!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Redovisningsassistent till Modern Ekonomis kontor i Sundbyberg. På kontoret arbetar idag fem redovisningskonsulter, två lönekonsulter och åtta redovisningsassistenter. Modern ekonomis målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl deras mindre som deras medelstora kunder, och är idag Sveriges enda börnoterade byrå. Bolaget erbjuder en trygg anställning, utbildningar och ett bra arbetsklimat.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Modern Ekonomi.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsassistent kommer du att arbeta tätt med kontorets redovisningskonsulter, där ni tillsammans har ansvar för att kunderna ska uppleva en personlig, nära och varaktig relation. Då du inom rollen kommer ha flera samarbeten tillsammans med redovisningskonsulterna mot deras respektive kunder kommer även ditt ansvar att variera, främst beroende på din erfarenhet, ambition men även kundens önskemål.

Du kommer främst hantera den löpande bokföringen, med allt från kvittoredovisning till fakturering och leverantörsreskontra. Vidare ansvarar du för månatliga avstämningar och deklarationer för skatt och moms, samt arbetsgivaravgifter. Övriga ad hoc uppgifter kan förekomma.

Vi söker dig som
  • Har 2-3 års erfarenhet av att hanterat den löpande redovisningen mot ett flertal olika bolag, till fördel från en tidigare tjänst på en byrå
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet av bokföringsprogrammet Björn Lundén och/eller Fortnox molnbaserade plattform.

Modern Ekonomi strävar efter att arbeta med en digitaliserad arbetsprocess, vilket bl.a. betyder att de erbjuder deras kunder en applikation för hantering av kvitton. Därför ser vi det även meriterande om du har erfarenhet av liknande verktyg.

Som person ser vi att du trivs i ett klimat där både ambition och skratt är närvarande. Byrån arbetar med traditionell redovisning, vilket du ska trivas med, samtidigt som du önskar vara på denna byrå som är i framkant sett till de nya digitaliseringstrenderna. Rollen i sig kräver att du är både noggrann och flitig såväl som prestigelös. På kontoret stöttar alla varandra, och därför ser vi att även du är en nyfiken och en framåt person som trivs i samarbeten. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställnings tillämpas)
  • Placering: Starrbäcksgatan 1, Sundbyberg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Modern Ekonomis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer på Modern Ekonomis hemsida