Redovisningsassistent till leverantörsreskontra på KONE!

Redovisningsassistent till leverantörsreskontra på KONE!

Har du erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra sedan tidigare och är redo för ett meriterande uppdrag där du får komma igång direkt? Vi söker dig som kan börja omgående och bli en del av redovisningsteamet på heltid tom augusti 2019. KONE är ett av världens största bolag i sin bransch och på det globala bolaget står tiden aldrig stilla utan du välkomnas till en arbetsplats som präglas av framåtanda och visioner. Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en medarbetare på heltid till leverantörsreskontra på ekonomiavdelningen som kan starta omgående. KONE är ett av världens största företag inom rulltrappor och hissar och är placerade i Kista.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på ekonomiavdelningen kommer du att bli en del av KONEs redovisningsteam i Stockholm. Du kommer att arbeta med leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar, scanning av fakturor, hantering av leverantörsmail, svara på frågor från leverantörer, göra utredningar och vara bollplank mot vårt Shared Service Center.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Tidigare har arbetat med leverantörsreskontra
  • Kan börja arbeta omgående
Det är meriterande om du.

* Har arbetat i SAP tidigare

Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till en föränderlig miljö. Du är positiv och sprider en härlig energi omkring dig samtidigt som du är självgående, ansvarsfull och driver ditt eget arbete framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Kista
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONES önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.