Redovisningsassistent till Elodie Details

Redovisningsassistent till Elodie Details

Elodie Details söker dig med intresse för ekonomi och siffror med ambitionen att på sikt bli redovisningsekonom. Nu finns möjligheten för dig som har minst 1 år kvar på dina ekonomistudier att bli redovisningsassistent på Elodie Details! Låter detta meriterande deltidsjobb som något för dig? Sök då tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsassistent till Elodie Details för en långsiktig tjänst vid sidan av studierna.

Elodie Details sitter i mycket trevliga lokaler på Jakobsbergsgatan i centrala Stockholm. På övre plan ligger deras butik med allt från barnvagnar till kreativt designade barnkläder. En trappa ned är kontoret där ekonomiavdelningen sitter tillsammans med resterande kollegor. Elodie Details erbjuder en trevlig arbetsmiljö och en eventuells utvecklingsmöjligheter framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta på deltid, cirka 16 h/veckan som konsult hos Elodie Details.

Du erbjuds
 • Möjligheten till ett meriterande deltidsjobb vid sidan av dina studier
 • Möjligheten att utvecklas i rollen och få hjälp av kompetenta kollegor
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sköta den löpande bokföringen, kund och leverantörsreskontran samt kvittoredovisningar (utlägg, reseräkningar, företagskreditkort). Utöver det kommer du vara behjälplig vid avstämningar och bokslut.

Du kommer att arbeta i systemen VISMA administration 2000 och GARP.

Tjänsten passar dig som studerar ekonomi och i framtiden ser dig själv som en redovisningsekonom. Här får du en värdefull start och utvecklingskurva.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på universitet eller yrkeshögskola med minst ett år kvar av studierna
 • Har goda systemkunskaper, gärna även i ekonomisystem
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
Vi ser positivt på om du har arbetat i en liknande roll tidigare, antingen vid sidan av studierna eller ideellt i en förening.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför ser vi att du motiverar dig väl till tjänsten redan i ansökan till oss. För att lyckas i denna roll ser vi att du har en proaktiv arbetsinställning, då rollen kräver att du är effektiv samtidigt som kvalitén håller en hög standard. Som person trivs du med att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter när du är på plats då du med tiden får ta dig an mer och mer ansvar samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt. Vidare trivs du med att arbeta tillsammans med dina kollegor i teamet och självklart att du har ett stort intresse för ekonomi.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Cirka två dagar i veckan, flexibel överenskommelse
 • Lön: Timlön
 • Placering: Jakobsbergsgatan, Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elodie Details önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elodie Details är ett varumärke som idag är välkänt bland Sveriges småbarnsföräldrar och uppskattat för sin moderna syn på design av babyprodukter, där aktuella heminredningstrender ofta blandas in i formgivningen.