Redovisningsansvarig till J BIL i Vällingby!

Redovisningsansvarig till J BIL i Vällingby!

Nu finns möjligheten för dig med erfarenhet och passion för ekonomi att utvecklas i rollen som Redovisningsansvarig hos J BIL i Vällingby! Ta chansen att få erfarenhet inom en fartfylld och spännande bransch. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

J BIL säljer och utför service på personbilar och transportbilar över hela Stockholm. De vill skapa glädje under hela bilägandet och gör allt för att kunden ska bli nöjd.

De sitter i fina lokaler i Vällingby och som Redovisningsansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med Ekonomichefen och Reskontraansvarig. Du kommer att komma till en grupp med härlig gemenskap och bra dynamik med ett öppet klimat som förespråkar frihet under ansvar. I rollen kommer du även att ha mycket kontakt med övriga chefer i bolaget och en del servicerådgivare i samband med uppläggning av nya kunder.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig kommer du att arbeta i en varierad roll. Reskontraansvarig kommer att sköta den löpande redovisningen och Ekonomiansvarig står för controlling medan du kommer att:
 • Ansvara för dagskassorna
 • Ansvara för månadsbokslut och avstämningar
 • Stämma av balanskonton
 • Ansvara för kravhantering och påminnelsehantering
Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har därför goda kunskaper i månadsbokslut och avstämningar
 • Har goda kunskaper i Officepaketet (Excel, Word, PowerPoint)
 • Har god vana att arbeta i affärssystem
Som person är du noggrann och ambitiös och lämnar därför inget åt slumpen. Du är presitgelös och har inget emot att stötta dina kollegor när det behövs. Vidare är du orädd och ansvarstagande i ditt arbetssätt och drivs av att arbeta mot uppsatta mål vilket går i linje med J BIL som en resultatinriktad organisation.

Övrig information
 • Start: Januari 2020
 • Omfattning: Vikariat, heltid ca 12 månader
 • Placering: Vällingby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och J BILs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL{target="_blank"} är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang.
De jobbar efter sina kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos dem är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.
De är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 1 miljard kronor och har 111 anställda över hela Stockholm.
De säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. De finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby.