Redovisningassistent till sifferrådet i centrala stockholm

Redovisningassistent till sifferrådet i centrala stockholm

Här kommer din möjlighet att komma in och jobba i en roll där du kommer få lära dig mer om det ekonomiska flödet och samtidigt få applicera teoretiska kunskaper i praktiken. Du kommer att sitta i ett härligt kontorshotell med drivna kollegor och arbeta med bland annat bokföring! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent på deltid till Sifferrådet som vill stötta upp i det dagliga arbetet med bland annat bokföring samt andra administrativa ekonomiuppgifter. Med tiden kommer du få ta dig an större ansvar och du blir även erbjuden en kurs i systemet Fortnox.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sifferrådet. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcker sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du arbeta med vardagliga ekonomiska arbetsuppgifter och stötta upp med bokföringen åt bolagets 60-tals kunder. Vill du, får du även ta dig an mer uppgifter som dyker upp.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta bokföringen
 • Administrativa uppgifter som förekommer ad-hoc
 • Innmating av data samt verifisering
Tjänsten passar dig som vill lära dig mer och utveckla dina teoretiska kunskaper inom redovisning. Du trivs med att ta eget ansvar och initiativ för att lära.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på universitet eller högskola med minst 1 år kvar av studierna
 • Behärskar det svenska språket skriftligt och muntligt då kommunikationen sker på dessa
Som person är du noggrann samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Vi ser att du vill lära och är nyfiken på att ta dig an nya uppgifter och är flexibel i ditt arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2 dagar i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Falugatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sifferrådets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sifferrådet är ett företag som grundades 2007 och har sedan start vuxit organiskt med ett tydligt fokus på förenklande och mervärde för kunden. I en bransch där fler och fler byråer väljer att lägga ut mer arbete på kunden går de mot strömmen.