Redo för ett nästa steg inom Management?

Redo för ett nästa steg inom Management?

Arbetar du idag som Managementkonsult, har en specialistroll eller är ansvarig inom logistik, produktutveckling eller produktledning? Har du funderat på att ta nästa steg och är intresserad av att arbeta gentemot andra verksamheter inom liknande områden? Då kan rollen som senior managementkonsult hos Ekan Management vara något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ekan Managements räkning en senior managementkonsult med fokus på verksamhets- och processutveckling till sitt Stockholmskontor. Idag är Ekan Management ett tiotal medarbetare på Stockholmskontoret och planen under 2018 är att växa. Expansionen grundar sig i att företaget har en lång historik av att arbeta inom verksamhetsutveckling och offentlig sektor. Detta har lett till att Ekan Management blivit ledande inom ramavtalsupphandlingar i Stockholm. Projekten och kunderna varierar i storlek och inriktning vilket ger upplevelsen av ett varierande arbete.

Ekan Managements huvudkontor är beläget i Göteborg där du har flera kontakter som du kommer arbeta tillsammans med. I ditt team i Stockholm ser samarbetet olika ut beroende på vilket projekt du arbetar i, men vanligtvis arbetar man minst parvis.

Ekan Management präglas av en personlig kultur där nyfikenhet och glädje är genomgående hos de anställda. Hos Ekan Management är alla mycket viktig spelare vilket bidrar till en familjär och demokratisk stämning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ekan Management.

Arbetsuppgifter

Som senior managementkonsult kommer du ansvara och driva projekt hos dina kunder inom främst offentlig verksamhet och industri. Du kommer bland annat arbeta med verksamhets- och organisationsutveckling med syfte att hjälpa Ekans kunder att nå sina ambitioner. Du kommer utgå från kontoret i Stockholm men huvudsakligen arbeta ute hos Ekans kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kravställning i olika kundprojekt inklusive förankring och verifiering av leverans av process- eller IT lösningar
 • Skapa förstudier
 • Arbeta med problemanalyser
 • Driva upphandlingar av nya systemstöd eller affärsmodeller
 • Förändra orderprocesser
Tjänsten passar dig som drivs av verksamhetsutveckling och som alltid strävar efter att göra ett gott arbete och utvecklas. Vidare ska du ha en sälj- och leveranstänk och brinna för kundkontakt och nya affärer. Vi tror att du idag arbetar som managementkonsult eller sitter på en linjebefattning, arbetat i några år i en specialistroll eller ansvarig inom logistik eller produktutveckling och som vill få chansen att arbeta med nya problemområden och drivs av att utvecklas.

Vi söker dig som
 • Har en masterexamen inom industriell ekonomi eller likande utbildning där du kombinerat teknik och ekonomi.
 • Har minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Vi tror att du arbetar som antingen managementkonsult, specialist eller ansvarig inom tydligt process-/tjänsteområde som Ekan Management arbetar inom.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då båda språken är centrala i tjänsten.
Det är meriterande om du arbetat med verksamhetsutveckling eller inom offentlig sektor.

Som person har du ett sinne för affärer och ett eget driv. Du har ett stort engagemang och du sprider din entusiasm omkring dig med ett tydligt mål i sikte. Att arbeta mot resultat är viktigt för dig och du trivs i rollen som lagspelare.

Övrig information
 • Start: Mars alt. enligt överenskommelse
 • Omfattning: Direktrekrytering, heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med över 30 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper de sina kunder att skapa morgondagens verklighet. Verksamheten har sitt ursprung i Skandinavisk management och bolaget är idag internationellt drivande inom Management Innovation bland annat som representant för Beyond Budgeting Institute i Sverige. Ekan har kontor i både Göteborg och Stockholm.