Redo att göra snabb säljkarriär?

Redo att göra snabb säljkarriär?

Triggas du av att själv styra din lön? Marknaden för Smart Senior ser ljus ut! Här har du möjlighet att visa din potential som säljare. Sök tjänsten idag och du har chans att påbörja denna resa omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en säljare till Smart Senior, en växande mediekanal med 150 000 köpstarka medlemmar (55 plus). På kontoret arbetar idag sju kollegor, stämningen är fartfylld och positiv. Då bolaget växer och ser potential att växa sin lokala närvaro önskar de nu ytterligare en kollega till säljteamet. Idag består teamet av tre kollegor, en kvinna och två killar som tillsammans är ansvariga för Smart Seniors försäljning. Hos Smart Senior erbjuds du en arbetsplats där det är högt i tak, och där din insats är betydande för hela kontorets utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Smart Senior.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Smart Senior kommer du att ingå i försäljningsteamet och har en dedikerad försäljningschef som leder dig genom introduktionsprocessen för att du ska få den bästa starten genom förståelse för affären, bolaget och målgruppen. Telefonen kommer vara ditt viktigaste redskap för att nå ut till kunderna, men du kommer även få möjlighet att bearbeta landet och när du är varm i kläderna kunna åka ut till nya städer för att träffa kunder på plats.

Du kommer till exempel att:
 • Ta action på lead samt prospektera nya marknader och kunder
 • Ha inledande telefonkontakt och göra snabba affärer på telefon, varvat med inbokningar av fysiska möten för presentation av tjänsten
 • Hantera avtal och prisdiskussioner med kunder
Tjänsten passar dig som är i början på din säljkarriär och drivs av utmaningen att snabbt få in affärer och öka din omsättning. Smart Senior erbjuder en generös provisionsmodell där din försäljning är taket för vad du kan tjäna. Du triggas här av möjligheten att komma in i ett skede där stora delar av landet är obearbetat och ser därför fram emot att bidra till teamet samt som du får blodad tand av att vinna tävlingar er sinsemellan.

Vi söker dig som
 • Har en avklarad gymnasieexamen
 • Kan uppvisa tidigare arbetslivserfarenhet inom service och kundbemötande där försäljning har varit ett inslag
 • Behärskar svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Om du har tidigare erfarenhet av digital försäljning där du ansvarat för såväl mindre som större konton
 • Har en yrkesförberedande utbildning eller universitetsutbildning
Som person är du tävlingsinriktad, samtidigt som du är en lagspelare som ser till teamets bästa. För att trivas i rollen brinner du för försäljning, affären och att slå gårdagens siffror. Du är med andra ord en driven person som ser positivt på interna tävlingar och att teamet tillsammans når den uppsatta budgeten månad månad. Smart Senior värnar om sina medarbetare och kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och match i teamet.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
 • Lön: Fast + rörlig ersättning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Smart Seniors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Smart Senior här!