Recruitment Coordinator till Academic Work

Recruitment Coordinator till Academic Work

Nu söker vi en Recruitment Coordinator till rekryteringsteamet på Stockholm Nord! Detta är en möjlighet för dig som vill skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en fartfylld, ansvarsfull och affärsorienterad miljö där ditt arbete är en viktig del i vår fortsatta framgång inom rekryteringsområdet.

Information om uppdraget

"Jag tycker att rollen som Recruitment Coordinator är bästa tänkbara roll för att få lära sig allt om rekryteringsprocessen. Jag har tillsammans med Recruitment Consultants ansvarat för att driva hela rekryteringsprocessen från start till mål och har mycket eget utrymme att forma rollen. Jag har varje dag möjlighet att samarbeta med våra deltidsanställda assistenter, som jag också varit med och lärt upp, där jag coachar dem i vardagen. Jag samarbetar också med våra Account Managers och när Recruitment Consultants inte är på plats får jag själv ta helhetsansvar och kundkontakten vilket är otroligt roligt och utvecklande!"

Såhär beskriver Maria rollen som Recruitment Coordinator och varför hon trivts så bra i den.

I rollen som Recruitment Coordinator arbetar du dedikerat mot två av våra Recruitment Consultants i rekryteringsteamet där ert goda samarbete kommer att vara en förutsättning för att våra rekryteringsuppdrag ska kunna tillsättas. Din uppgift är att stötta dem i de administrativa och koordinerande delar som förekommer i våra rekryteringsprocesser och att ge våra kandidater och kunder bästa tänkbara service. Du kommer i den här rollen att få möjlighet att skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en resultat- och servicefokuserad vardag och dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas och utökas i takt med att du bygger på din kompetens.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Selektera ansökningar, genomföra telefonintervjuer och hålla egna fysiska intervjuer
 • Administrativt arbete, exempelvis skriva annonser och registrera underlag i vårt affärssystem
 • Koordinera det administrativa arbetet i rekryteringsprocesserna för att skapa en god struktur
 • Förbereda presentation av kandidater i processer
 • Genomföra referenstagningar
Det finns även möjlighet att ta ett bredare ansvar gällande våra fokusområden som exempelvis kund- och kandidatnöjdhet och driva det arbetet framåt i teamet.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen inom exempelvis HR, beteendevetenskap eller ekonomi
 • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
 • Innehar B-körkort
Som person är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel, orädd och att du har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Du ser möjligheter där du stöter på hinder och driver ditt eget arbete framåt. Då arbetsuppgifterna är av varierande karaktär ställs det krav på att ha ett strukturerat arbetssätt för att bli framgångsrik i din roll.

Till dig som vill lite mer- välkommen till oss! We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Flexibelt enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägingstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Placering: Stockholm Nord, KTH
 • Lön: Fast månadslön samt rörlig provisionsdel
 • Kontaktperson: Matilda Lyngéus, Talent Acquisition Manager
* Ansökningsprocess: Ansök genom att klicka på "Ansök här på annan site" nedan så kommer du att komma till vår ansökningshanterare Happo.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!