Recruitment Consultant till Academic Work

Academic Work · HR & Personal · löpande

Om jobbet

Efter sex år av Sveriges nöjdaste kunder inom branschen (enligt SKI) vet jag att jag är på rätt företag! Hos Academic Work finns kunskap, resurser och visioner som erbjuder mig en ständig möjlighet att vidareutvecklas både som rekryteringskonsult men också som person. Jag drivs av att få ha självständigt ansvar för mina kunder och rekryteringsprocesser och samarbeta nära våra säljare i en organisation full med ambition och med ett starkt varumärke i ryggen.

Information om uppdraget

Ovan citat kommer från en av våra rekryteringskonsulter som beskriver sin upplevelse av rollen hos oss.

Som Rekryteringskonsult har du ansvar för hela rekryteringsprocessen från kravprofil, urval, djupintervjuer, tester, kandidatpresentationer, tillsättning och därefter uppföljning av rekryteringsuppdraget med kund och kandidat. Din roll är konsultativ och din expertis och affärsmässighet avgörande för att hjälpa din kund att lyckas hela vägen i sin rekrytering. Du planerar och driver själv dina processer och har vid behov hjälp från rekryteringsassistenter som stöttar dig för att med hög kvalité och effektivitet ro affärer i hamn. Du kommer att arbeta med både längre och snabbare processer och rekrytera brett inom t.ex. marknadsföring, projektledning och försäljning.

I varje unikt uppdrag samarbetar du med någon av våra Account Managers som ansvarar för nykundsbearbetningen. Ditt försäljningsansvar ligger i att driva försäljning med dina befintliga kunder, något du genom din affärsmässighet ser som en självklarhet. Du kommer tillhöra ett sammansvetsat team på stark frammarsch bestående av nio heltidsanställda och ett tiotal bemannings- och rekryteringsassistenter som arbetar deltid.

Arbetsuppgifter
  • Totalansvar för samtliga delar i rekryteringsprocessen, från start till mål.
  • Att engagerat vårda kandidat- och kundrelationer genom relationsskapande, coachande och nära samarbeten.
  • Proaktivt arbeta med att identifiera nya behov hos våra befintliga kunder och driva egen merförsäljning.
  • Att bidra till att vår rekryteringsaffär utvecklas både inom ditt affärsområde, på kontoret och i organisationen i stort.
Vi söker dig som
  • Har 1-4 års erfarenhet inom HR, bemanning, rekrytering eller motsvarande, exempelvis som konsultchef eller kandidatansvarig och är intresserad av att anta en utmaning inom renodlad rekrytering
  • Har en relevant högskoleexamen inom exempelvis personalvetenskap, ekonomi eller dylikt
  • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att arbeta med både svenska och internationella kunder
  • Har erfarenhet av att arbeta med service och/eller försäljning
  • Innehar B-körkort
För att lyckas i rollen krävs att du är affärs- och resultatdriven och att du trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Du jobbar på ett strukturerat, engagerat och lösningsfokuserat sätt för att på bästa sätt tillmötesgå dina kunders behov och vara en karriärpartner till dina kandidater. Vi vill att du har förmågan att skapa goda relationer och att du drivs med att sälja och gå på avslut i dina affärsmöten. Därtill är du en person som värnar om gemenskap och som gläds lika mycket åt teamets framgång som din egen.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [talentacquisitionsthlmnord@academicwork.se](mailto: talentacquisitionsthlmnord@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annons-id i ditt mail.

Övrig information
START: November 2017

OMFATTNING: Heltid.

ARBETSTIDER: Kontorstider

PLACERING: Stockholm Nord, tekniska högskolan

LÖN: Fast månadslön med rörlig provision

KONTAKTPERSON: Matilda Lyngéus, Talent Acquisition Manager

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!