Receptionschef till anrikt investmentbolag på Stureplan

Receptionschef till anrikt investmentbolag på Stureplan

Vi söker för kunds räkning en Receptionschef med start i augusti. Du kommer arbeta i en dynamisk och kreativ roll, i tätt samarbete med kontorschef och deltidsreceptionister. Bolaget sitter i anrika lokaler på Stureplan som andas lyx - och just den standarden på service förväntas givetvis från er i receptionen. Du som har erfarenhet av en liknande roll, ett öga för detaljer och gärna lägger tid och engagemang på att förbereda luncher och liknande sammankomster med finess - det är dig vi söker! Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. Motivera gärna vad som är service i världsklass för just dig via ett personligt brev.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning dig som har en känsla för service och motiveras av att ta ansvar. Du kommer vara ansiktet utåt för verksamheten och ansvara för att säkerställa att receptionen levererar bästa möjliga service till både till dess besökare och företagets interna medarbetare. Det är en bonus om du har ett intresse av personal då du kommer att samarbeta med ett par deltidsreceptionister.

Du kommer att få en gedigen introduktion av befintlig Receptionsansvarig för att få bästa förutsättningar framåt. Intentionen är ett långsiktigt samarbete, var du initialt arbetar som konsult via Academic Work för att du sedan, förutsatt att alla parter trivs, kommer bli fast anställd hos företaget.

Du kommer sitta i företagets anrika lokaler mitt på Stureplan, där du får hantera omväxlande arbetsuppgifter med mycket personlig kontakt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Receptionschef kommer du ha ett övergripande ansvar för reception och presentation vid möten, konferenser och events. En stor del av arbetet kommer bestå av att ha kontakt med cateringbolag och presentation/framdukning med estetisk finess. Rollen passar därför dig som har ett intresse och känsla för detaljer kopplat till detta.
 • Ta emot besökare, inkommande samtal från växeln och ge interna kollegor bästa möjliga service
 • Förbereda inför konferensmöten och visa besökare till konferensrummen
 • Boka möten och hjälpa till med övrig administration som kan uppkomma
 • Lösa eventuella, mindre tekniska problem som kan uppstå (du kommer få lära dig!)
Vi söker dig som
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i reception, var du haft ett huvudansvar
 • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då du kommunicerar på detta språk i det dagliga arbetet.
 • Ett intresse eller erfarenhet för/av presentation av mat och dukning vid sammankomster
Som person är du öppen, serviceinriktad och prestigelös med ett öga för detaljer, du lämnar inget åt slumpen utan gör snarare det lilla extra för att säkerställa förstklassig kvalitet. I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten.

I din ansökan, se till att skicka med ett personligt brev där du motiverar väl varför just du är intresserad av tjänsten och varför just du är vår kunds nya Receptionschef.

Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
 • Serviceinriktad
 • Övrig information**
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Östermalm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se