Receptionist till multinationellt internetföretag

Receptionist till multinationellt internetföretag

Vi söker just nu dig som har erfarenhet av en serviceroll sedan tidigare och vill få in en fot på ett multinationellt internetföretag. Trivs du med att ha varierande arbetsuppgifter, är en positiv person som gillar att träffa människor, tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag eftersom vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en receptionist till vår kund CBRE som ska arbeta hos en av deras kunder. Du kommer arbeta i receptionen och bemöta samt hjälpa besökare och anställda. Rollen är inledningsvis 6 månader, med chans till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Hos CBREs kund kommer du att ha en viktig uppgift att dagligen ge en förstklassigservice och utföra administrativa uppgifter. Som receptionist kommer du att arbeta utifrån receptionen men även vara beredd på att rycka in där det behövs. Du kommer att bemanna receptionen då ordinarie personal inte har möjlighet till detta för att ta emot besök, men du kommer även att arbeta back-office med rapportering samt uppföljning av interna ärenden och med leverantörer när det är lugnare i receptionen. Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter som kräver en utpräglad servicekänsla, självständighet och noggrannhet.

Vi söker dig som
  • Är noggran och serviceinriktad
  • Har tidigare erfarenhet att arbeta med kundservice
  • Är flytande i tal och skrift i engelska samt svenska
  • Har god datavana
Som person är du strukturerad och noggrann. Du ser alltid till att göra ditt bästa och är inte rädd att ta i där det behövs. Vidare ser vi att du är en driven, positiv och självgående person med glimten i ögat och ett stort leende på läpparna.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, inledningsvis 6 månader med chans till förlängning

Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se