Receptionist till anrikt investmentbolag mitt i city!

Receptionist till anrikt investmentbolag mitt i city!

Brinner du för att leverera service i världsklass? Letar du dessutom efter en långsiktig tjänst på 50% är du den perfekta kandidaten för tjänsten! Vi letar nu efter en prestigelös och servicemedveten person som har möjlighet att arbeta förmiddag på en av Sveriges ledande investeringsföretag. Sök tjänsten som receptionist redan idag då vi går igenom ansökningar löpande och glöm inte motivera vad som är service i världsklass för just dig i ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en receptionist som har möjlighet att arbeta 8-13 eller 13-17 måndag-fredag. Du kommer ansvara för att säkerställa att receptionen levererar förstaklassig service till både till dess besökare och företaget interna medarbetare. Du kommer sitta i företagets anrika lokaler mitt på fashionabla Stureplan, där du får hantera omväxlande arbetsuppgifter med mycket personlig kontakt.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot besökare och inkommande samtal
 • Förbereda inför konferensmöten och visa besökare till konferensrummen
 • Boka möten och hjälpa till med övrig administration som kan uppkomma
Vi söker dig som
 • Kan och vill arbeta 4 h/dag långsiktigt
 • Har erfarenhet av service och kundbemötande
 • Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i reception.
Som person är du öppen, serviceminded och prestigelös med ett öga för detaljer, där du inte lämnar något åt slumpen utan snarare gör det där lilla extra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: måndag-fredag klockan 8.00-13.00 eller 13.00-17.00
 • Placering: Östermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se