Receptionist till Stockholm Vatten och Avfall

Receptionist till Stockholm Vatten och Avfall

Är du en relationsskapande och social person som drivs av att leverera förstaklassig service? Trivs du i en roll med en stor variationsbredd på dina arbetsuppgifter där varje dag kan innebära en ny och rolig utmaning?

Information om uppdraget

Academic Work söker en receptionist till Stockholm Vatten och Avfall, Sveriges ledande vatten- och avfallbolag som berör 1,4 miljoner invånare i Stockholmsområdet varje dag. Som receptionist bemannar du receptionen varje dag i kombination med utförandet av en rad olika uppgifter - såväl administrativa som mer praktiska.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och avser perioden 3/6 tom 30/8, på heltid, med goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du arbeta med bemanning av receptionen och utföra administrativa uppdrag från stab, underhåll- och driftenheten. En stor variationsbredd på arbetsuppgifterna skapar en mångfacetterad roll som bjuder på utvecklingsmöjligheter för den som är en stjärna på att ta ansvar och själv arbetar med att hitta de vägar på vilka arbetssätten kan förbättras. Du kommer aktivt att delta på arbets-, utvecklings- och enhetsmöten och arbetar i en samordnande roll i att stödja och serva avdelningen.

I rollen kommer du även att:
 • Hantera och utveckla administrativa uppgifter och rutiner kring dokumentation
 • Ta fram beställningsunderlag och utföra de materialbeställningar som krävs för arbetets genomförande
 • Hantera specifika ad-hoc uppdrag, ansvar och uppgifter som tilldelas av chef
Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du är med och skapar yrkesrollens egna möjligheter och förbättringsvägar i kombination med att du arbetar med stort fokus på service och administration.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnaiseutbildning
 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet från kontor och/eller reception
 • Besitter goda kunskaper i Office-paketet, framförallt inom Excel
 • Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska då detta är arbetsspråken
 • Har erfarenhet av fakturering
Som person är du kommunikativ och har ett naturligt servicetänk med dig i allt du gör. Vi ser även att du som söker är analytisk och tar ansvar för att strukturera upp din dag för ett självständigt och effektivt arbete. Rollen kräver att du som person är bra på att ta egna initiativ, kommer med förslag på lösningar och är resultatinriktad inom arbetsområdet. Självklart arbetar du aktivt för att sprida god stämning på avdelningen bland både besökare och kollegor!

Övrig information
 • Start: juni
 • Omfattning: Heltid, 07.30-16.30 mån-fre
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Placering: du utgår från kontoret i Bromma och arbetar i Henriksdal mellan v.30-31
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.