Receptionist till Exeger!

Receptionist till Exeger!

Ta chansen att jobba på ett expanderande bolag som brinner för hållbarhet och samtidigt tar teknik till en helt ny nivå genom att klippa laddsladden! Sök tjänsten som receptionist till Exeger redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Exegers räkning en receptionist till deras kontor vid KTH. Exeger växer så det knakar och är game-changers när det kommer till teknik. Tänk dig att aldrig behöva ladda telefonen, datorn eller hörlurarna? De platta solceller som Exeger utvecklat har flera användningsområden, allt från husfasader till bärbar konsumentelektronik och laddas av ljuset.

Nu söker de en receptionist som vill vara med på deras resa och drivs av att leverera service i världsklass. Du kommer att arbeta i en högpresterande, internationell kultur som dessutom är kreativ och dynamisk. Du sitter i lokaler vid tekniska högskolan med 90 andra medarbetare, nära produktionen där allt händer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är start omgående till 12/6, med goda möjligheter att bli förlängd.

Du erbjuds
  • En möjlighet att jobba på ett snabbrörligt och innovativt företag
  • Att bredda ditt kontaktnät i en internationell miljö
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om[vårt konsulterbjudande]https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som receptionist är ditt främsta fokus att vara ansiktet utåt och bemanna receptionen mellan 8-17. Du får möjligheten att ha en viktig roll för bolaget och arbeta i ett högt tempo. Ditt arbete kommer att vara varierande med många bollar i luften, det är med allt ifrån att ta emot besökare, koka kaffe och se till att allt finns där det ska till att lägga en inköpsorder.

Tjänsten passar dig som brinner för service och trivs i en förändlig miljö. Du är prestigelös och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare får du möjlighet att följa med på en väldigt spännande resa framåt.

Vi söker dig som
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet från serviceyrken
  • Är flytande i engelska och svenska då kommunikationen sker på språken
Vi kommer i urvalet lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som receptionist på Exeger så är det viktigt att du är prestigelös och kan ta dig an olika arbetsuppgifter högt som lågt. Vidare är du flexibel och kan enkelt anpassa dig till nya situationer med en positiv attityd. Vi ser också att du är personligt mogen med en öppenhet för feedback.

Övrig information
  • Start: Omgående, 26/4
  • Omfattning: Heltid
* Placering: Tekniska högskolan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EXEGEROur solar cell was invented in 2010 and employs DSSC technology using a light-sensitive dye to collect energy much like photosynthesis in a leaf. This unique cell structure enables energy conversion in both indoor and outdoor lighting conditions. The basic principle is: the light-sensitive dye absorbs and converts light into electricity. Titanium dioxide transports the electricity to your device. The materials needed for production of the solar cells are abundant and environmentally friendly.