Receptionist sökes till Rud Pedersen!

Receptionist sökes till Rud Pedersen!

Om du definierar dig som en positiv person med härlig energi och tycker om att leverera service på högsta nivå, titta hit! Här erbjuds du en bred roll där du uppmanas till initiativtagande och du får ta stort ansvar i en spännande miljö!

Information om uppdraget

Rud Pedersen-gruppen är ett av nordens största konsultföretag som är specialiserade inom Public Affairs. Bolaget grundades 2003 och har idag över 180 anställda. De har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Bryssel. Idag arbetar 40 personer på Rud Pedersens Stockholmskontor, samt ytterligare 10 personer på King Street PR och RP People. Företagskulturen på Rud Pedersen präglas av ett stort politiskt intresse bland de anställda och medarbetarna är mycket erfarna rådgivare inom sina respektive områden.

Som receptionist kommer du att arbeta tillsammans med en kollega och delar på ansvaret för samtliga arbetsuppgifter i receptionen och din närmsta chef är kontorschefen. Du kommer även att ha ansvar för logistiken vid mindre konferenser och ett extra fokus på Rud Pedersens deltagande i Almedalsveckan på Gotland.

Tjänsten är en direktrekrytering under 7månader vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rud Pedersen.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du tillsammans med din kollega ta emot kunder och ge dem den bästa tänkbara service. Du ser till att både receptionen och kontoret är snyggt och rent och att allting finns tillgängligt för kunder och kollegor. Du kommer även ha en central roll i Rud Pedersens deltagande i Almedalsveckan. Du kommer vara den som ser till så att bokningen är korrekt, att alla är på plats när de ska, samt sköta mat och dryck på plats.

Du kommer till exempel att:
  • Välkomna kunder till kontoret
  • Sköta beställning av mat och dryck, till kontoret och lunchmöten
  • Se till att nyanställda får det de behöver i början
  • Sköta bokningar, mat och dryck och vara den som ansvara för logistiken på plats under Almedalsveckan på Gotland (30 juni -7 juli)
Tjänsten passar dig som är ung i arbetslivet och vill visa framfötter på ett spännande företag där du uppmuntras till att ta egna initiativ. Du trivs i en bred roll och ser positivt på att få utveckla och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...

* Har minst 2 års tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke där kundbemötande varit en central del av rollen

Det är meriterande om du

* Har receptionisterfarenhet

Som person är du flexibel och har inga problem att skifta från en arbetsuppgift till en annan om det dyker upp något som behöver prioriteras. Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt. Du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Sist men inte minst har du en positiv attityd med ett öga för god service. Personliga egenskaper väger tyngst i denna roll!

Övrig information
  • Start: Början på juni
  • Omfattning: Heltid, visstid 7månader, med eventuell möjlighet till förlängning
  • Placering: Klarabergsgatan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rud Pedersen önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rud Pedersen är ett av nordens största konsultföretag som är specialiserade inom Public Affairs. Bolaget grundades 2003 och har idag över 180 anställda. De har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Bryssel. Företagskulturen på Rud Pedersen präglas av ett stort politiskt intresse bland de anställda och medarbetarna är mycket erfarna rådgivare inom sina respektive områden.