Receptionist på heltid till internationellt musikföretag under en vecka!

Receptionist på heltid till internationellt musikföretag under en vecka!

Världens ledande musikföretag söker dig som vill hoppa in som receptionist under en vecka. Detta är en mycket viktig roll på företaget, och vi ser därför att du har tidigare erfarenhet från en receptionistroll. Detta är en fantastisk chans att få en inblick i ett av Sveriges mäktigaste företag. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en receptionist för ett uppdrag på en vecka. Uppdraget kommer att inledas med två dagars utbildning och sedan kommer du tillsammans med två kollegor ansvara över receptionen. Du kommer att vara företagets ansikte utåt, och vi lägger stor vikt vid personlighet. Kontoret sitter på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund kommer du ha en varierad roll där du koordinerar så att allt fungerar som det ska.

Du kommer till exempel att:
 • Bemanna receptionen och ta emot och hjälpa besökare
 • Boka mötesrum
 • Sköta posthanteringen
 • Säkerställa att kök och konferensrum är rena och prydliga
 • Assistera vid enklare administrativa arbetsuppgifter
Tjänsten passar dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från en receptionistroll och vill få en inblick i en spännande bransch.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av en receptionistroll
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då företaget verkar internationellt förekommer båda språken i det dagliga arbetet
Som person är du serviceminded och en problemlösare. Du har en tendens att sprida energi samtidigt som du sköter ditt jobb på ett professionellt sätt.

Övrig information
 • Start: 27 september
 • Omfattning: Heltid, vecka 40 (utbildning 27-28 september)
 • Placering: Regeringsgatan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskstartat globalt ledande musikstreamingföretag som har flera kontor i centrala Stockholm.