Receptionist på deltid (flexibla arbetstider)

Receptionist på deltid (flexibla arbetstider)

Är du en student med ett stort intresse för människor och vård? Söker du efter ett deltidsjobb som investerar långsiktigt i dig? Isåfall kanske du är den som vi söker. I denna roll kommer du att agera stöttande och vara behjälplig i telefonen på en hjälpmedelscentral. Om du drivs av att hjälpa till, har tidigare erfarenhet inom vård och letar efter ett givande deltidsjobb så har du hittat rätt.

Information om uppdraget

Vår kund Sodexo söker nu en serviceinriktad receptionist till deras mottagning i Hallonbergen, Sundbyberg. Här kommer du att vara den som bemannar telefonen, dit både intern personal men även kunder har möjlighet att höra av sig. Du kommer även att få hjälpa till med en hel del administartion såsom att lägga ordrar och boka in besök. Du kommer att vara placerat i samma byggnad som verkstaden, där du ibland kan komma och besöka för att lösa problem eller kolla upp leveranser.

Du förväntas arbeta deltid cirka 15-20 timmar i veckan under terminen. Under loven finns möjlighet till mer arbete.

Du erbjuds
 • En gedigen upplärning av erfarna kollegor, du kommer första veckan att få skugga en mer senior kollega för att komma in i arbetet
 • Ett givande och meriterade deltidsjobb där du får chans att utvecklas
 • Arbetskläder på plats av Sodexo
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha väldigt varierande uppgifter men de mest återkommande är:
 • Svara i telefonen, hjälpa både kunder och interna tekniker med deras frågor och problem
 • Registera ordnar åt kunder som ringer in
 • Vara bejälplig i frågor om de hjälpmedel som centralen erbjuder
 • Besöka verkstaden för att vara behjälplig mot teknikerna
 • Administrera i Visma, som är deras affärssystem
Du kommer att träffa på människor med funktionshinder i alla olika åldrar som kommer för att få hjälp med att testa ut olika typer av hjälpmedel de behöver i sin vardag. Det är viktigt för oss att du är en omtänksam och social person som är duktig på att bemöta olika sorters människor med olika förutsättningar.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola/ universitet på minst 50% (meriterande inom vården)
 • Bekväm med svenska & engelska då du kan komma i kontakt med båda språken
 • Har tidigare erfarenhet av serviceyrke, gärna kundservice eller annan roll vi bedömer som likvärdig
 • Trivs med telefon som arbetsverktyg
Meriterande
 • Tidigare kundkontakt via telefonen
 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst
 • Tidigare erfarenhet från vård & omsorg
Som person är du

Glad & positiv Snabblärd Kommunikativ Service-inriktad Duktig på att bemöta olika sorters människor och behov

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning : Deltid, Cirka 2 dagar i veckan

Placering: Hallonbergen, Sundbyberg, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se