Receptionist med intresse för ekonomi till Warner Bros

Receptionist med intresse för ekonomi till Warner Bros

Är du Warner Bros nya ansikte utåt? Har du i tillägg ett intresse för ekonomi, och kan leverera service i världsklass? Vi söker nu för Warner Bros räkning en receptionist som även kommer att hjälpa ekonomiavdelningen. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I urbana lokaler på Riddarholmen i Stockholm sitter Warner Bros dit Academic Work nu söker en receptionist med ekonomiintresse. Totalt på kontoret finns det cirka 60 stycken medarbetare och kontoret präglas av en positiv stämning. Ekonomiavdelningen, där du kommer att stötta upp, består idag utav 5 personer och är ett väl sammansatt team.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Warner Bros.

Arbetsuppgifter

Denna roll kommer att vara delad mellan uppgifter kopplade till receptionen där du har helhetsansvar och ekonomirelaterade uppgifter. De ekonomirelaterade uppgifterna kommer främst att bestå av fakturahantering men du kommer även att stötta ekonomiavdelningen med andra diverse uppgifter. För den ekonomiintresserade kommer det på sikt även kunna läggas till fler arbetsuppgifter kopplade till ekonomi, som t.ex. att hantera kvitton och utläggsredovisning.

Vidare kommer du bland annat att
 • Ta emot besökare och vara ansiktet utåt för Warner Bros
 • Skapa behörigheter för nyanställda
 • Ta emot samtal
 • Hålla i ordning i köket
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av service och nu vill ta chansen att bredda dina kunskaper på ett spännande företag.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av service
 • Har tidigare erfarenhet av fakturahantering
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen kan ske på båda språken
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför just du skulle passa för rollen. För att trivas i rollen ser vi att du är en ansvarstagande person som inte räds för att fråga om det är något du inte förstår. Vi ser att du kan arbeta strukturerat och noggrant. Vidare tror vi att du är flexibel och gärna kommer med initiativ till förbättringar när du ser områden eller arbetssätt som kan förbättras. Slutligen tror vi att du är en positiv person som sprider bra energi till dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Warner Bros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Warner Bros är ett brett underhållningsföretag och en global ledare inom skapande, produktion, distribution, licensering och marknadsföring av alla former av underhållning. De står till exempel bakom program som Jills veranda, postkodmiljonären och The Bachelor. På kontoret vid Birger Jarls torg i Stockholm möts du av en positiv stämning med högt i tak.