Receptionist/concierge till Magnolia Bostad

Receptionist/concierge till Magnolia Bostad

Det här är ingen vanlig receptionisttjänst. Den roll vi söker är en kombination av receptionist och hotellens concierge. Och din arbetsplats är vår lobby på Sturegatan 6. Du är vårt ansikte utåt och ger våra besökare ett varmt och personligt mottagande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en receptionist/concierge till Magnolia Bostad. Lobbyn som är din arbetsplats är en unik mötesplats för våra kunder, intressenter, partners och inspiratörer. Ett showroom där man tar del av våra bostadsprojekt, och även spännande föreläsningar och utställningar.
Ena dagen hjälper du till att anordna en föreläsning om framtidens boende. Andra dagen berättar du om ett av våra nya bostadsprojekt för nyfikna intressenter.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Magnolia Bostad.

Arbetsuppgifter
 • Ge besökare ett varmt och personligt mottagande
 • Vara behjälplig vid projekt, föreläsningar och utställningar
 • Vara kunder, intressenter, partners och inspiratörer behjälplig i Magnolia Bostads lobby
Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasieexamen
 • Har erfarenhet av serviceinriktat arbete sedan tidigare
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Är tillgänglig omgående
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av att arbeta inom branschen sedan tidigare, alternativt med försäljning eller inom ett serviceyrke

Som person har du en utomordentligt hög servicegrad och ett sinne för detaljer. Du tänker långsiktigt med tjänsten. Vidare är du alltid beredd att gå den där extra milen för att ge så bra service som bara möjligt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Albin Näsman, albin.nasman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Magnolia Bostads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Magnolia Bostad
Magnolia Bostad utvecklar bostäder, vårdboenden och hotell i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Vi är idag cirka 80 medarbetare på kontoren i Stockholm och Helsingborg. Magnolia Bostad är en av landets största bostadsutvecklare med projekt i bland annat Storstockholm, Helsingborg, Malmö, Uppsala, Göteborg och Eskilstuna. Magnolia Bostads aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.