Reception Manager tilll Academic Work, Stockholm Nord

Reception Manager tilll Academic Work, Stockholm Nord

Trivs du som bäst när du får bidra till att vara det naturliga hjärtat av en verksamhet? Brinner du för receptionsyrket, att göra det lilla extra i varje möte med en annan människa och lockas du av möjligheten att leda ett team mot tydliga mål? Hos oss på Academic Work blir du del av en ambitiös och händelserik miljö där din insats i receptionen är av största vikt för att vi fortsatt ska kunna leverera service i världsklass till våra kunder, konsulter, kandidater och anställda!

Information om uppdraget

Det händer massor på Academic Work i allmänhet och på kontor Stockholm Nord i synnerhet! En direkt följd av att det går bra för oss är att vi stadigt blir fler antal medarbetare internt vilket lett till att vi vuxit ur våra nuvarande lokaler och står inför en spännande kontorsflytt i början av augusti. En flytt vår reception är allra högst delaktig i. Då nuvarande Reception Manager efter flera år nu går vidare i sin karriär söker vi hennes ersättare till Academic Works Nordkontor.

Som Reception Manager har jag fått möjlighet att utveckla mig själv som ledare och stötta ett ambitiöst team i deras roller. Utöver det finns utrymme att vara kreativ och komma på nya lösningar för att säkra receptionens mål och leverera den bästa servicen mot våra kandidater. Det roligaste för mig har varit att få vara delaktig i en fantastisk företagskultur, skapa engagemang och vara ambassadör för företagets värderingar både i team reception och på kontoret.

Så här beskriver Ebba rollen som Reception Manager och vad hon uppskattar med rollen. Nu finns det möjlighet för dig att sätta din prägel på en av kontorets centrala funktioner. Du välkomnas till Stockholm Nord där glädje, målmedvetenhet, fokus och energi är våra grundstenar!

Arbetsuppgifter

Som Reception Manager bär du ansvar för all mottagning och service av besökare till vår reception samt inkommande samtal genom vår växel. Hos oss ska du mötas av mycket energi, värme och glädje och det får inte undgå någon besökare att vi brinner för att ge dem en förstklassig upplevelse i kontakten med oss.

Du personifierar våra värderingar och förutom att ge våra besökare service i toppklass, är du därtill redo att hjälpa till även med intern service på kontoret. Din prestigelösa inställning får dig att både identifiera och hugga tag i alla möjliga typer av arbetsuppgifter - praktiska, påhittiga och koordinerande. Jobbet som Reception Manager är långt ifrån stationärt och vi förväntar oss att du är pigg på varierade uppgifter, så som att duka fram lyxiga frukostar eller fikor, bidra med engagemang inför happenings på kontoret och komma med förslag där vi kan tänka nytt för att maxa trivseln.

Rollen innebär vidare personalansvar över Team Reception på Stockholm Nord, som i dagsläget består av två heltids- och två deltidsanställda receptionister. Du ansvarar för att planera och genomföra strukturerade teammöten med teamet på månadsbasis samt personliga utvecklingssamtal med jämna mellanrum. Du återrapporterar information till ditt team och uppdaterar kontinuerligt medarbetarna kring drift och rutiner. Du erbjuds ledarskapsutbildning i rollen.

Inom ramarna för rollen ligger också ett brand- och miljöskyddsansvar. Dessa ansvarsområden är, och kommer även fortsättningsvis att vara, delegerade men innebär att Reception Manager står som kontaktperson, kommer att gå utvalda utbildningar samt att hålla sig uppdaterad från miljösamordnare David och brandskyddsansvarig Linda på kontoret.

Vi söker dig som
  • Har omkring ett års erfarenhet av relevant receptionsarbete
  • Brinner för service och kontakt med människor
  • Har körkort
  • Talar och skriver flytande svenska eftersom kundkontakt via mail och telefon är en stor del av rollen
Har du i ditt receptionsjobb gett service både till externa besökare och interna kollegor är din profil extra intressant för oss. Likaså om du har ledarskapserfarenhet sedan tidigare, men dessa önskemål är inga krav.

Som person är du social, initiativtagande och vill utvecklas. För att trivas i rollen som Reception Manager hos oss krävs det att du är van vid att arbeta självständigt och räds inte att prova nya rutiner och arbetssätt. Du bör vara van vid att hantera många uppgifter samtidigt, snabbt anpassa dig efter nya arbetsförhållanden och trivas med ett högt arbetstempo och samtidigt ha strukturen på plats. Du tar dig an uppgifter, stora som små, med lika stort engagemang och prestigelöshet, och trivs i samarbeten och nära kontakt med kollegor och leverantörer.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
  • Start: slutet av augusti, eller enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
  • Placering: Stockholm Nord, beläget vid Norrtull fr.o.m. augusti
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan Site nedan (Obs! via Chrome). Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att då ansökan sker via annan site kommer din ansökan inte att gå att följa via mina sidor.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmnord@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!