Rådgivare till Sambla!

Rådgivare till Sambla!

Trivs du med människor och vill arbeta på ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en inblick i finansvärlden? Hos Sambla finns inga stoppklossar för din utveckling. I rollen som Rådgivare hos Sambla blir du en del av en prestationsorienterad kultur som lyfter och värdesätter lagarbetet bakom varje framgång. Sök tjänsten redan idag för att få chans att bidra till företagets goda stämning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Samblas räkning en rådgivare. Företaget värderar dina personliga egenskaper och potential framför lång arbetslivserfarenhet.

Sambla AB grundades 2014 i Sverige och sedan starten har bolaget haft en stadig tillväxt. Idag har Sambla över 140 anställda i Stockholm och Lund. Huvudkontor ligger i fina lokaler på Strandvägen 5B i centrala Stockholm. Fram till idag har Sambla hjälpt över 140 000 kunder att hitta bästa lånevillkor på sina lån och krediter. Samblas värderingar grundar sig i transparens, förståelse och effektiva lösningar för både kunder och samarbetspartners och lägger därför stort fokus på att rekrytera kompetenta medarbetare.

Samblas intention är att du snabbt ska sätta dig in i företaget och arbetsuppgifterna och därefter genomgå en intern utbildning för att bli rådgivare. För rätt kandidat finns det goda möjligheter att avancera i en roll inom management efter ca 1-2 år.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sambla. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

För att komma in i rollen som rådgivare på bästa sätt kommer du att få en gedigen introduktion de första månaderna. Till en början kommer du att lära dig Samblas handläggning för att sedan få en intern utbildning som innehåller både sälj och teoretisk utbildning för att sedan bli rådgivare. Sambla är väldigt mån om att hitta rätt person till företaget och för denna finns det mycket goda möjligheter till en raketkarriär.

Som rådgivare hos Sambla kontaktar du potentiella samt befintliga privatkunder via telefonen och erbjuder en kostnadsfri tjänst i syfte att bland annat sänka kundens lånekostnader. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team om 14 personer.

Du kommer till exempel att:
 • Bli registrerad hos Finansinspektionen
 • Genomgå interna utbildningar för ekonomisk rådgivning
 • Testsälja i olika avdelningar
 • Genomgå utbildning som innehåller praktiskt och teoretisk inlärning och tentamen
 • Vid avklarad tentamen, hantera egen kalender och kundstock
Tjänsten passar dig som är driven och mån om att klättra snabbt i karriären. Du får gärna ha en akademisk bakgrund och ha någon form av erfarenhet inom sälj/service.

Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse för ekonomi
 • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Tidigare har arbetat i ett serviceyrke
 • Gärna har en relevant utbildning, inom sälj eller ekonomi
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av sälj - gärna inom bank, försäkring eller finans
 • Talar finska och - eller norska
Förutom bakgrundskraven lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara orädd och ha en förmåga att lära snabbt. Rollen hos Sambla innebär en unik möjlighet att utvecklas snabbt. Det är därför viktigt att du själv besitter ambitionen att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter och vågar gå utanför din komfortzon. Du ska vara driven och vilja klättra i karriären. Vidare är du flexibel och gör ett bra jobb trots att förutsättningarna förändras under arbetets gång. Du kommer ofta vara kundens första kontakt med företaget, vilket innebär att du bör vara lyhörd och vill göra det lilla extra för varje kund och medarbetare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Grundlön samt provision
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Olivia Unghammar, rekryteringskonsult. Mail
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samblas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se]
(mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten 2014 har filosofin alltid varit densamma - att jämföra bankernas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Tillsammans är Sambla över 140 medarbetare som älskar att göra skillnad på riktigt. Från våra kontor i Stockholm, Lund och Oslo har dem fram till idag hjälpt över 140 000 kunder. Med ett betyg på över 9 av 10 på Trustpilot vet vi att kunderna är nöjda med villkoren på de lån vi förmedlar från våra samarbetsbanker.