Rådgivande Installationskonsult till Optimum Consult

Rådgivande Installationskonsult till Optimum Consult

Har du en utbildning där du har fått kunskap av byggprocessen och tekniska installationssystem i byggnader? Har du dessutom praktisk erfarenhet inom installationssystem? Se hit! Vi söker nu en Rådgivande Installationskonsult till Optimum
Consult.

Information om uppdraget

"I min roll som Rådgivande Installationskonsult får jag en möjlighet att vara delaktig i att både utveckla företaget och mig själv. Själva yrkesrollen är väldigt fri och samtidigt har jag fantastiskt duktiga kollegor som man kan få hjälp av och bolla frågeställningar med. Vår styrka, trots att vi är relativt få än så länge, är vår erfarenhet och att de som är mer seniora har lång erfarenhet att leda större grupper och uppdrag. Tjänsten innebär en tät kundkontakt där jag ofta under längre perioder befinner mig mer hos kunden än hos företaget, men det är alltid tryggt att kunna komma in till vårt egna kontor och diskutera aktuella utmaningar som finns i de projekt man är inblandad i. För mig personligen kan man väl lite jämföra det hela med att resa bort ganska ofta - Optimum Consult är lite som att komma hem igen när man har varit ute på uppdrag."

Detta är anledningen till varför Joel trivs så bra på Optimum Consult!

Optimum Consult grundades 2015 av Mats, Jonas och Joel som med spetskompetens inom olika tekniska installationssystem och gedigen erfarenhet inom projektledning och installationssamordning ville erbjuda byggsektorn en samarbetspartner och rådgivare inom tekniska installationssystem. Optimum Consult erbjuder sina kunder bekymmerfrihet och som Rådgivande Installationskonsult kommer du att hålla i dina egna uppdrag ut mot kund där du samarbetar tätt med dina mer juniora kollegor för att hela tiden ha ett samarbete som gynnar både er men också bolagets utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom
Academic Work men du kommer anställas direkt hos Optimum Consult.

Arbetsuppgifter

Som Rådgivande Installationskonsult kan du komma att arbeta med projekt inom samtliga installationssystem i byggnader såsom El-, Tele-, Kommunikation-, Säkerhet-, VVS-, Klimat och Styr. Dina arbetsuppgifter kommer självfallet att variera beroende på din expertis, uppdragens karaktär och i vilket skede uppdraget befinner sig i byggprocessen.

Du kan exempelvis komma att:
 • Ansvara för dina egna uppdrag som rådgivande konsult ut mot kund
 • Agera projektledare för dina mer juniora kollegor och hela tiden arbeta för deras utveckling
 • Kontinuerligt arbeta för att utveckla din roll hos Optimum Consult
Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för teknik och byggbranschen och som i dina tidigare arbetserfarenheter har byggt upp ett kontaktnät med kunder och kollegor i branschen. Du drivs av att ta eget ansvar och att genom detta samtidigt se utveckling hos dina medarbetare.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörs- eller YH-utbildning inom bygg eller liknande inriktning där du har läst kurser inom byggprocessen och tekniskt installationssystem i byggnader.
 • Har 3-5 års erfarenhet av en liknande roll.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, detta då arbetet kommer att utföras på detta språk.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med projektledning alternativt något form av ledarskap.

Till denna tjänst söker vi en ansvarstagande person som har förmågan att självständigt driva sitt arbete framåt mot uppsatta mål. Du är engagerad i ditt arbete och gör det där lilla extra för att bidra till bolagets fortsatta framgång. Då du i denna tjänst kommer att arbeta i en rådgivande roll ute hos kund ser vi att du har en god samarbetsförmåga på så vis att du arbetar bra med andra människor och är duktig på att skapa och utveckla relationer. Du har slutligen ett professionellt förhållningssätt och känner dig trygg i sociala sammanhang.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas).
 • Placering: Stockholm.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Lisa Löfström
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Optimum Consults önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optimum Consult är ett konsultföretag med huvudfokus mot byggnadssektorn. Med gedigen erfarenhet och ett omfattande kontaktnät erbjuder de sina kunder bekymmersfrihet i samtliga faser inom uppdraget.

Uppdrag som Optimum Consult utför omfattar bland annat tidiga skeden/förstudier, utredningar, sammansättning av team för att lösa våra kunders behov, projekteringsledning, byggprojektledning, projektledning av installationer, upphandling och stöd under upphandlingen, utvärdering, besiktning samt förvaltningsstöd.