Quality & Compliance Assistant med intresse för kvalitet- och hållbarhet

Quality & Compliance Assistant med intresse för kvalitet- och hållbarhet

Vill du ta dig an en roll där du stöttar vår Quality & Compliance avdelning? Har du arbetat i en koordinerande eller serviceinriktad roll och lockas av att arbeta inom ett område i stor utveckling och förändring? I rollen som Quality & Compliance Assistant får du insikt i GDPR frågor samt Academic Works kvalitets och hållbarhetsarbete! Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Att få arbeta med frågor som bidrar till en optimal kundupplevelse och dessutom säkerställa efterlevnad av både ISO-standarder och Dataskyddsförordningen skapar en otroligt rolig variation i mitt arbete! Att jag dessutom i min roll får möjligheten att samarbeta med svenska ledningsgruppen, specialister inom olika avdelningar samt ha kontakt med många medarbetare, är utvecklande och ger mig stor affärsförståelse. En bonus är också kontakten med både kunder, konsulter och kandidater i frågor som rör personuppgifter. Brinner du för att arbeta självständigt med uppgifter som kräver noggrannhet och samtidigt levererar service? Vill du få en ökad affärsförståelse med insyn i Academic Works processer på en övergripande nivå är detta rollen för dig!

Såhär beskriver Emily Liljeberg, Quality & Compliance Manager, rollen som Quality & Compliance Assistant.
Academic work växer i snabb takt. För att hänga med i utvecklingen vill vi stärka upp vår Quality & Compliance avdelning med en assistant på deltid. Quality & Compliance tillhör vårt Operations team på den svenska staben och består av sex specialistroller. Hur bra vi i teamet lyckas med vårt arbete kommer vara en avgörande del för hur väl vi lyckas med vår tillväxt.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work?
Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige

Arbetsuppgifter

Som Quality & Compliance Assistant kommer du bland annat att:
 • Aktivt arbeta med vårt hållbarhets- och miljöarbete genom att stötta Head of Environment
 • Ta fram underlag och skapa analyser inför månadsrapporteringar och kvartalsrapporter till ledningsgruppen samt organisationen
 • Säkerställa att organisationen håller framtagna deadlines från Quality & Compliance avdelningen
 • Löpande arbeta med uppgifter kopplade till ISO 9001 och 14001 samt dataskyddsförordningen
 • Dokumentera processer och rutiner på vårt intranät. Då vårt koncernspråk är engelska kommer texterna du publicerar på vårt intranät vara på engelska.
Då du fungerar som First Line Support i vår privacy funktion förväntas du leverera hög servicekvalitet till våra interna medarbetare som såväl till externa samarbetspartners.

Vi söker dig som
 • Är studerande på universitet eller högskola med inriktning inköp, ekonomi eller juridik, alternativt annan relevant utbildning
 • Har minst 1,5 år kvar på dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb
 • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/vecka
 • Har tidigare erfarenhet av service eller kundkontakt
 • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter men det är inte ett krav. Det är meriterande om du studerar affärsjuridik alternativt företagsekonomi, eller om du har ett intresse för kvalitet- och hållbarhetsfrågor.

Som person är du flexibel vilket för oss innebär att du är duktig på att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och snabbt kan växla fokus om arbetet kräver det. Du trivs med att arbeta självständigt och utan tydliga direktiv. För att passa i rollen tror vi också att du är utåtriktad, glad och har lätt för att samarbeta. Du är kommunikativ och då ditt arbete kommer påverka många olika personer i organisationen är det viktigt att du är noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du en analytisk person som är duktig på att hantera och analysera stora mängder data samt sammanställa och dra slutsatser. Du ser detta som ett första, värdefullt steg i din karriär och därför är ditt engagemang stort.

Naturligtvis är du även en medarbetare som lever våra värderingar!

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss.

We reward ambition!

Processen leds av Catrin Laudon och Liza Råstedt och rekryterande chef är Emily Liljeberg, Quality & Compliance Manager

Vi uppskattar om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Emily Liljeberg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Academic Work på www.academicwork.se