QEHS Manager till företag inom livsmedelsindustrin

QEHS Manager till företag inom livsmedelsindustrin

Har du tidigare erfarenhet av QEHS arbete inom livsmedelsindustrin? Vill du leda och utveckla det systematiska arbetet inom kvalité, miljö, hälsa och säkerhet på ett livsmedelsföretag i framkant? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en QEHS Manager till ett livsmedelsföretag i framkant.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som QEHS Manager kommer du att ansvara för och utveckla ledningssystem inom kvalité, miljö, hälsa och säkerhet. Det innebär att du säkerställer att produkter och processer följer regelverk samt motsvarar kunders förväntningar. Genom proaktivitet, ledarskap och struktur vidareutvecklar du rutiner och processer för att nå kvalitets- och miljömål. Du ansvarar även för att vidareutbilda organisationen i kvalitetsledningssystemen. Du förbereder och följer upp interna och externa revisioner och är ansvarig kontaktperson gentemot certifieringsorgan vid revisioner och auditeringar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av systematiskt kvalitets- och miljöarbete från tillverkningsindustrin och god kunskap om:
  • ISO 14 001 och FSSC22000
  • Livmedelstillverkning
  • Relevanta IT system inom branschen
  • Ledarskap och Lean
Vidare söker vi efter dig som har en akademisk utbildning som livsmedelstekniker eller liknande och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ska du tycka om att vara drivande i förändrings- och utvecklingsarbete. Vi tror därför att du tydlig, beslutsam och har en god förmåga att prioritera dina arbetsupgifter.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)