QA-Ansvarig till medicintekniskt företag i Rosersberg!

QA-Ansvarig till medicintekniskt företag i Rosersberg!

Letar du efter en självgående tjänst där du får bidra till att rädda och uppehålla liv? Har du erfarenhet av läkemedelstillverkning eller kvalitetssäkring? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som QA-ansvarig! Här får du chansen att arbeta i ett globalt multinationellt läkemedel- och medicintekniskt företag i framkant som är unika med ett eget distrubitionslager i Rosersberg. Vi har ett löpande urval, ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en QA-Ansvarig för lagret till ett medicintekniskt företag i Rosersberg. Detta globala företaget hjälper patienter med kroniska och livshotande sjukdomar att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Utöver att de tillhandahåller produkter och behandlingar som används på sjukhus arbetar vår kund så att patienter kan få vård i hemmet.

Som QA-Ansvarig har du bland annat mycket kontakt med lagerpersonen på ett unikt distrubitionslager samt ansvarar för kvalitetskontroller av läkemedel. I rollen stöttar du kvalitetsfrågor rörande lager och distribution. Lagret arbetar med leveranser på nordisk nivå och du kommer att rapportera till QA-chefen. Arbetet har en viktig innebörd då det i slutändan handlar om att rädda och uppehålla liv.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 13 månader framåt.

Arbetsuppgifter

Som QA-Ansvarig kommer du i lagret att hantera produkterna, arbeta med bedömning samt godkännande av returnerade läkemedel. Du kommer att arbeta brett med utveckling och förbättring av processer inom GDP.

Vidare kommer du att arbeta med att:
 • Hantera returer
 • Ansvara för att kunder, läkemedel och produkter klassificeras rätt så att rätt produkt endast kan säljas till rätt kund
 • Utföra certifikatskontroll på olika läkemedel
 • Läsa av temperaturloggar och göra kvalitetsutredningar
Tjänsten passar dig som vill bygga på dina erfarenheter, brinner för QA och som vill arbeta med något som i slutändan förändrar liv!

Vi söker dig som
 • Har en utbildningsbakgrund inom Medicin, Kemi, Natur eller motsvarande
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av GDP och GMP från läkemedelstillverkning eller kvalitetssäkring
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då man kommunicerar både internt och externt på dessa språk
Det är meriterande om du har:
 • B-körkort
 • Goda kunskaper inom Office-paketet
Som person är du noggrann i ditt arbete och är kreativ när det kommer till att lösa problem och nya utmaningar som kan uppstå. Du är ansvarstagande då arbetet är till stor del självständigt. Ditt arbetssätt är flexibelt för att underlätta för kunder och transporter.

Övrig information
 • Start: 1 Maj 2019
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rosersberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work så alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se