Protector söker en Account Coordinator

Protector söker en Account Coordinator

Lockas du av möjligheten att påverka din egen yrkesroll i ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur? Är du i början av din karriär och värdesätter en stark sammanhållning? Protector söker dig som vill vara med på deras framgångssaga. Är det här du? Sök redan idag, vi går i genom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Protector Försäkrings räkning en Account Coordinator. Du kommer att ingå i ett team som arbetar på mäklararserviceavdelningen på företaget. Protector Försäkring präglas av en stark företagskultur där laganda och viljan att ständigt utvecklas är nycklar till framgång.

I januari rekryterade vi Olivia till Protector Försäkring i rollen som Account Coordinator. Så här beskriver hon rollen:

"Protector har en väldigt tydlig prestationskultur som präglas av motiverande segment så som månadens medarbetare, tävlingar och utmaningar. Det är jättekul att få ta eget ansvar i ett företag som växer och att få uppleva arbetslivet rent praktiskt efter studierna! I kombination med hårt arbete och ett nära samarbete inom gruppen så gör vi också roliga konferensresor och utbildningsresor. Det är ett mycket utvecklande företag att komma in i som ny på arbetsmarknaden".

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Protector Försäkrings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Protector Försäkring.

Arbetsuppgifter

Som Account Coordinator kommer du arbeta med försäkringsadministration. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för att skapa och uppdatera försäkringsbrev samt fakturor och skicka offerter. Utöver detta kommer du på sikt att ha en daglig kontakt med Protector Försäkrings kunder som är olika mäklarhus och informera om företagets produkter och villkor.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kvalificerad administration kring både nyteckningar och förnyelser av försäkringar
 • På sikt ha daglig kontakt med mäklarhus för att följa upp skickade offerter, följa upp inför förnyelser och omförhandling av försäkringar
 • Utveckla de befintliga arbetsprocesserna för att öka både kvalitet och effektivitet
 • Bygga och vårda långsiktiga relationer med försäkringsmäklare
 • Samarbeta med dina kollegor för att nå bästa resultat
Tjänsten passar dig som vill ta dina administrationskunskaper till nästa nivå och samtidigt utveckla långsiktiga relationer. Presterar du i din roll finns det även fortsatta möjligheter till utveckling inom Protector Försäkring.

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen, gärna inom ekonomi eller juridik
 • Har arbetat med service tidigare och trivs i en roll som innebär mycket interna och externa kontakter
 • Arbetat med administration tidigare, gärna inom ekonomi eller försäkring
 • Har erfarenhet av att arbeta i Excel
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten och Protector Försäkring som företag.

Som person är du mycket social och serviceminded. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Vidare är du strukturerad genom att du planerar, prioriterar och dokumenterar ditt arbete väl. För att lyckas väl i rollen behöver du vara självgående, driven, ambitiös och ha förmågan att själv driva på ditt arbete mot uppsatta mål och deadlines. Du drivs av att leverera resultat. Eftersom det händer mycket på avdelningen behöver du vara flexibel och anpassningsbar. Vidare behöver du ha förmågan att kunna ta självständiga beslut inom ramen för din roll.

Övrig information
 • Start: Snarast, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Intill Kungsträdgården, centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Protector Försäkrings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protector Försäkring etablerades i Norge år 2004 och har på kort tid lyckats få en stor marknadsandel. Protectors framgång bygger på unika relationer till samarbetspartners i form av försäkringsförmedlare och försäkringsmäklare samt ett dagligt fokus på kostnads- och kvalitetsledarskap. I dagsläget förvaltar Protector Försäkring en portfölj på nära 1 miljard kronor.

Efter fem år på den svenska marknaden är Protector försäkringsgivare åt
 • Stora industri-, tjänste-, och fastighetsföretag, varav många är börsnoterade
 • Små- och medelstora företag genom affinitylösningar
 • 199 av Sveriges 290 kommuner samt ett antal landsting
 • 50 % av Sveriges bussar.
Protector är utmanaren och söker medarbetare som delar Protectors värderingar Trovärdig, Tillmötesgående, Modig och Engagerad.