Projektstöd inom el och belysning

Projektstöd inom el och belysning

Lär dig allt om belysningsnät och arbeta nära trevliga kollegor på ett företag med ambitioner. Vi söker dig med intresse för el- och belysningsbranschen och som är här för att stanna. ONE Nordic erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och speciellt om du vill gå mot projektledning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ONE Nordics räkning en projektassistent mot belysningsprojekt. Du arbetar nära projektledare och andra i liknande roller som din samt rapporterar till ansvarig områdeschef.

ONE Nordic har för fjärde året i rad utsetts till årets Karriärföretag. Här finns stora utvecklingsmöjligheter i form av att gå vidare till andra roller internt samt ta sig an nya ansvar. Här hittar du inspirerande kolleger inom ditt arbetsområde samt en företagskultur som förespråkar god balans mellan privatliv och arbetsliv.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ONE Nordic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som projektstöd kommer du bland annat arbeta med att säkerställa att ritningar för gatubelysning i specifika områden stämmer överens med verkligheten. Detta arbetet utförs i CAD och det kan både handla om att uppdatera ritningar som redan finns i systemet samt att överföra pappersritningar till programmet. Ibland kan du behöva åka ut till området för att undersöka hur gatlamporna är utställda, för att sedan åka tillbaka till kontoret för att fylla i det i CAD. Då behöver du även fylla i ett anläggningsregister som visar detaljer såsom hur långa stolparna är, vilka lampor som används osv.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta från ax till limpa med ritningar för gatubelysning och ansvara för att de är korrekta
 • På ett noggrant och detaljerat sätt föra in pappersritningar till CAD, så att samtliga ritningar för områdena finns i samma system
 • Delta på möten med kunden för att stämma av och uppdatera om projektets gång
Tjänsten passar sig som på sikt vill gå mot projektledning och möjligheten finns att i framtiden ta sig an mer ansvar i projekten.

Vi söker dig som
 • Har gymnasial eller eftergymnasial utbildningsbakgrund inom el eller mark och anläggning, motsvarande arbetslivserfarenhet går också bra
 • Har mycket god datorvana
 • Har goda kunskaper i svenska, då kommunikationen kommer ske genom språket
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CAD.

Som person är du noggrann och detaljerad på så sätt att du alltid dubbelkollar ditt arbete samt värdesätter hög kvalitet. Det är också viktigt att du är ansvarstagande genom att du alltid ser till att avsluta det du påbörjat samt att du respekterar deadlines och förväntningar från andra. För att säkerhetsställa att ingenting ramlar mellan stolarna eller glöms bort är det vidare viktigt att du vet hur du skapar och följer en tydlig struktur.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ONE Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork