Projektledare till stort gaming-bolag

Projektledare till stort gaming-bolag

Vi söker dig som tidigare har jobbat med projektledning som antingen projektledare alternativt projektassistent och som nu söker nya utmaningar. Brinner du dessutom för spel och tycker att det är ett intressant område så är det meriterande. Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Vi letar efter en erfaren projektledare/projektassistent som brinner för spel för att ge dagligt produktionsstöd för sina team. Du skapar en miljö som bidrar till att teamen hos vår kund kan fokusera på vad de är bra på och stödja dem med administrativt arbete och produktionsstöd. Utvecklingsdirektören planerar tid, resurser och spårning av framsteg i nära samarbete med de andra ledarna i teamet. Du kommer att vara en viktig person i den dagliga driften av de lag du arbetar med.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med bland annat:
 • Agil utveckling med Scrum / Kanban / Lean
 • Projektkartor, sprintplanering, retrospektiv, daglig lagledning, beroendeshantering
 • Projektutveckling med tonvikt på team-empowerment
 • Riskanalys
 • Budget och resursplanering
 • System och verktyg som exempelvis Jira, Hansoft, Word, Excel (skapa och underhålla komplexa kalkylark), PowerPoint, PowerBI eller andra verktyg för projektledning, rapportering och spårning.
Vi söker dig som
 • Har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av projektledning som projektledare eller projektassistent, helst inom teknik / mjukvaruutvecklingsbranschen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då rollen utförs i dessa språk
 • Har god kunskap om Scrum och varit med i projekt där det har applicerats
Det är meriterande om du:

* Har arbetat med spelutveckling i tidigare roll

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader med god chans till förlängning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se