Projektledare till pilotprojektet cykel på Tvärbanan

Projektledare till pilotprojektet cykel på Tvärbanan

Söker du ditt nästa spännande uppdrag inom projektledning? Arriva söker dig som är driftig och en fena på koordinering till pilotprojektet cykel på Tvärbanan där du kommer koordinera projektet från start till slut inom projektets alla delar. Start är omgående och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Cykel på Tvärbanan är ett projekt där SL under en begränsad period kommer tillåta cyklar på Tvärbanelinjen mellan sickla, solna och bromma flygplats.

Din roll som projektledare innefattar att planera och koordinera projektet från start till slut.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Academic Work med start omgående och förväntas pågå tom. mitten av oktober.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Planerande av projektet från start till slut
  • Sammanställande av projektets resultat
  • Introduktion och upplärning av cykelvärdar
Vi söker dig som
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av att koordinera liknande projekt
  • Har en vana från personalintenisiva branscher med drift, exempelvis från kollektivtrafik eller annan dygnet runt verksamhet
Det är mycket meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom projektledning

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Johannesfred, Bromma
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se