Projektledare till marknadsledande bolag inom produkter för medicinsk forskning!

Projektledare till marknadsledande bolag inom produkter för medicinsk forskning!

By your side in Life Science Research! Så profilerar sig företaget Nordic BioSite som är marknadsledande inom produkter för medicinsk forskning. Dom har sitt kontor ute i Täby där familjär stämning är det som speglar dess kultur. Vi söker dig som är redo att ta nästa kliv i karriären och vill in i en bred roll där du i nära samarbete med laboratoriet ansvarar för olika projekt ni tar er an samt så kommer du ha nära kontakt ut mot leverantörer så väl som kunder. Vi söker dig som har relevant utbildning samt till exempel arbetar i ett laboratorium idag, men som är redo att ta nästa steg!

Information om uppdraget

I rollen som projektledare kommer du ha ett brett ansvarsområde där du primärt arbetar tillsammans med laboratoriet och sköter kommunikationen ut till bland annat samarbetspartners samt kunder. Du kommer till exempel sätta upp nya strukturer, säkerställa kvalitén i dom olika processerna du arbetar i samt löpande ansvara för dialogen internt och externt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av Nordic BioSite på sikt.

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som projektledare arbeta med utveckling, forskning och produktion. Du kommer ansvara för att rutiner sätts på plats samt säkerställa så att samtliga steg i processerna utförs korrekt. Du kommer ansvara för ett stort kontaktnät både internt och externt, och är den som för dialogen för laboratoriet.

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning och god erfarenhet av att arbeta i labb med antikroppar.
  • Talar och skriver flytande på det svenska såval som det engelska språket, då båda förekommer i det dagliga arbetet externt samt internt.
  • Vill in i en kommunikativ roll, då kommunikation kommer vara A och O för att du ska trivas.
Som person är du:
  • Kommunikativ
  • Driven
  • Självgående
Rollen passar dig som i dagsläget har en roll som till exempel labbassistent, labbtekniker eller liknande, och som är redo att ta nästa kliv i karriären.

Övrig information
  • Start: Omgående alt. Efter ök.
  • Omfattning: Heltid, 37.5h/vecka
  • Placering: Täby
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic BioSites önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om vår kund här!