Projektledare till copiad

Projektledare till copiad

Brinner du för projektledning och vill ansvara för hela projekt inom mark och anläggning? Är du kommunikativ och har skinn på näsan? Då kan denna tjänst vara något för dig! Copiad Telecom AB söker nu en projektledare som vill komma in och växa med företaget.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Copiads räkning en projektledare på heltid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Copiads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går via Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Copiad.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för projekt, stora som små, inom mark och anläggning. Fokus kommer vara på markjobb inom elkraft upp till 24 kV inom lokalnät.

Du kommer se till att projekten påbörjas och slutförs i tid samt samordna gruppens arbete så att alla inom projektet vet vad de ska göra och när. Du kommer veckovis rapportera till produktchef och styr själv hur du vill lägga upp ditt arbete inom allt från planering, styrning, koordination, ekonomi och dokumentation. Lokalaföreskrifter, lagar och regler skall efterföljas till punkt och pricka.

Du kommer i början utav din anställning gå bredvid en kollega för att lära dig dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du kommer även att få en mentor som du kommer kunna bolla framgångar och motgångar med under ditt första år. Vidare kommer du även få minst en utbildning var 6:e månad ditt första år, detta för att du ska utvecklas så mycket som möjligt i din egna takt. Din tjänst kommer utgå från Stockholm men enstaka resor i Sverige kan förekomma.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara att:
  • Leda projektet och de inblandade
  • Uppföljning av projekt och tidsplan
  • Kommunikation med kunder och underleverantörer
Den här tjänsten passar dig som vill ha en kommunikativ roll där du också får möjlighet att utvecklas inom din egna roll men även inom företaget. Copiad ser långsiktigt på denna tjänst och det är viktigt att du också gör det.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning mot mark och anläggning
  • Är flytande i svenska och engelska, då kommunikationen mellan medarbetare och kunder sker på båda språken
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av markjobb inom elkraft

Som person är du kommunikativ, innovativtänkande och stresstålig. Arbetet kommer innebära en hög arbetsbelastning så det är viktigt att du är flexibel och har skinn på näsan.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 3 månaders provanställning
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Copiad Telecom AB är ett företag som startade i slutet av 2014. De arbetar uteslutande inom projektering, projektledning / byggledning, besiktningsuppdrag inom anläggning och El- & Telekommunikation. Copiad Telecom AB vill att dem som anlitar dem skall uppleva hög kvalité och leveransprecision med stort engagemang i varje unikt uppdrag.