Projektledare till Stockholm Vatten och Avfall

Projektledare till Stockholm Vatten och Avfall

Vill du arbeta som projektledare för Sveriges ledande vatten och avloppsreningsverk? Nu söker vi dig som har erfarenhet av projekt- eller arbetsledning och är intresserad av en ny utmaning. Du har talang för att leda samt har vana av att arbeta administrativt. Ta chansen och sök tjänsten som Projektledare till Stockholm Vatten och Avfall idag och bli del av ett företag som arbetar mot att bli världens mest hållbara stad

Information om uppdraget

Stockholm Vatten och Avfall genomgår stora förändringar och de behöver resursstärkning avseende deras va-ledningsprojekt i Huddinge kommun. Academic work söker därför en projektledare för Stockholm Vatten och Avfalls räkning till deras huvudkontor i Ulvsunda. Som projektledare kommer du att bära ett stort ansvar för att styra ditt projekt mot uppställda mål från start till slut. Du kommer att ha en central och viktig roll som sätter stora krav på god ledarförmåga. För Stockholm Vatten och Avfall är det viktigt att man är en engagerad medarbetare som har förmågan att självständigt driva sina projekt framåt samtidigt som man fungerar bra i olika typer av gruppsammansättningar. Tillsammans jobbar ni mot visionen: Tillsammans för världens mest hållbara stad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt med en initial prövoperiod om 6 månader men uppdraget är tänkt att pågå till slutet av december 2020. Det finns därmed goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare på Stockholm Vatten och Avfall kommer du styra ditt eget projekt mot uppställda mål från start till slut. Du ansvarar för beställning av utredning, projektering och utförandet av om- och nybyggnationen av ledningsnätet med tillhörande pumpstationer och reservoarer. Projektledarrollen innebär många externa och interna kontakter i olika forum med bland annat myndigheter, exploatörer, entreprenörer, konsulter, medborgare och kollegor inom staden

Du kommer till exempel att:
 • Leda va-ledningsprojekt enligt uppsatta mål och direktiv
 • Avstämningsmöten med enhetschef inklusive ekonomisk rapportering
 • Månadsrapportering i projektverktyg avseende projektstatus, budget, tid och resurser
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av projektledning och nu strävar efter nya utmaningar. Du har god ledarskapsförmåga och är bra på att ta ansvar och att koordinera.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • har erfarenhet av projektledning och har genomgått en projektledarutbildning
 • är obehindrad i svenska språket och har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du
 • har erfarenhet av att arbeta med planering, projektering eller investeringar från bygg eller VA-branchen
 • annan VA-kompetens eller erfarenhet från anläggningsbranschen.
Som person är du en bra och affärsmässig kommunikatör med goda ledarskapsförmågor. Du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog. Vidare är du självgående, strukturerad och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Huvudkontoret i Ulvsunda
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.