Projektledare till Starcom på Södermalm i Stockholm

Projektledare till Starcom på Södermalm i Stockholm

Starcom har sedan starten - för 20 år sedan - haft en ledande och unik position på den svenska marknaden. De har alltid strävat efter att hitta och skapa unika medielösningar som skiljer sig från mängden. De söker nu en till Digital Projektledare som älskar kundkontakt och att vara med och utveckla deras kundteam. Starcom samarbetar med stora kunder såsom Samsung, Max, Telenor och Circle K. Vidare har Starcom ett utbildningssamarbete med både Facebook och Google. Låter detta intressant för dig? Sök redan idag, då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Projektledare till deras kontor på Södermalm i Stockholm. På global nivå kallar Starcom sig The Human Experience Company och det är exakt så de har byggt Starcom i Sverige. De skapar starka varumärkesupplevelser som bygger på mänskliga insikter. Att tillföra och inte störa. De är stolta vinnare av flertalet priser och nomineringar, både i Sverige men även internationellt. Men mest stolta är de över att få jobba med kunder såsom Telenor, Samsung, Max Hamburgare, Spendrups, Circle K och många flera.

Som Projektledare ansvarar du för en kundportfölj och är deras kunders dagliga huvudkontakt. Du är delaktig i att leda Starcoms kundteam och det arbete som utförs för deras kunders räkning. Du verkar som både rådgivare inom kommunikation och media och arbetar samtidigt också med analys, strategier och insight/rekommendationer. Du hjälper också till med att koordinera och optimera kampanjer, ta fram rapporter och gör avstämningar och uppföljningar.
Du arbetar rådgivande där uppgiften är att bidra med unika insikter, kunskap och kompetens kring alla frågor som rör kundernas marknadskommunikation. Som Projektledare på Starcom är det viktigt att du har en god förståelse för det digitala medielandskapet. Administration ingår som en del av arbetsuppgifterna och är något man inte kan "rygga undan" för. Starcom sätter kreativitet i fokus och utmanar och driver utvecklingen för deras kunder tillsammans med många olika specialister och kompetenser. De vill att det ska vara både utvecklande och kul att arbeta hos dem samtidigt som de ställer höga krav på kvalitet, engagemang och servicegrad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Starcom. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Fungera som kontaktperson för Starcoms kunder
 • Projektleda, coacha, stötta och utveckla Dina olika kundteam
 • Vara delaktig i att utforma strategier och ge konsultativa rekommendationer inom kommunikation och medielösningar
 • Ta fram optimala kampanjlösningar och följa upp med varierande analyser, avstämningar och rapporter
 • Identifiera, driva och utveckla kunder, affärer, vår organisation och kundteam
Vi söker dig som
 • Tidigare arbetat som projektledare på mediebyrå, digitalbyrå eller motsvarande
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Har en god förståelse för projektledning och hur man bygger, får ihop och utvecklar både människor, team och kundrelationer
Det är meriterande om du:

* Har akademisk utbildning inom ekonomi, statistik, marknadsföring eller annan likvärdig utbildning

Som person har du ett genuint intresse av hur media och kommunikation kan göra skillnad, utveckla och påverka kunder samt affärer. Du är relationsinriktad, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare har du en förmåga att se möjligheter och lösningar för att hela tiden driva arbetet framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Södermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Starcoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starcom har sedan starten - för 20 år sedan - haft en ledande och unik position på den svenska marknaden. Vi har alltid strävat efter att hitta och skapa unika medielösningar som skiljer sig från mängden. På global nivå kallar vi oss The Human Experience Company och det är exakt så vi har byggt Starcom i Sverige. Vi skapar starka varumärkesupplevelser som bygger på mänskliga insikter. Att tillföra och inte störa. Vi är stolta vinnare av flertalet priser och nomineringar, både i Sverige men även internationellt. Men mest stolta är vi över att få jobba med kunder såsom Telenor, Samsung, Max Hamburgare, Spendrups, Circle K och många flera.