Projektledare till RnD-team hos tekniskt företag

Projektledare till RnD-team hos tekniskt företag

Kom så nära tekniken det går och arbeta med komplexa tekniska utmaningar. Här får du chansen att arbeta med IR-kameror på ett världsledande företag. Produkterna används globalt till att både spara energi och till att rädda liv. Här får du möjligheten att arbeta som Projektledare med fokus på utvecklingen av värmekameror i ett ingenjörsteam fullt av kompetens. Vi söker en teamspelare som drivs av teknisk problemlösning!

Information om uppdraget

Företaget tar på sig nya och spännande projekt och för det behöver de en ny projektledare. I rollen är du ansvarig för att driva projekt under hela utvecklings- och underhållscykeln från design och konceptdesign till industrialisering och upprätthållande. Du kommer leda projektgrupper med systemingenjörer, elektronikdesigners, programvarudesigners samt inköps- och produktionstekniker, där du förväntas kunna leda och inspirera.

Föertaget utvecklar och tillverkar lösningar för IR-kamerar som används vid exempelvis avancerad övervakning och säkerhet av global militär och myndigheter, brottsbekämpning, allmän säkerhet och effektivisering av energi i industrier.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Projektledning av produktutveckling och upprätthållande av projekt.

Planera, leda och hantera projekten, både tekniskt och ekonomiskt.

Bidra till utvecklingen av våra projektledningsprocesser.

Vi söker dig som

Tidigare erfarenhet av projektledning med flera tekniska discipliner.

Kunna kommunicera mycket bra i tal och skrift på både svenska och engelska.

Teknisk och kommersiell helhetssyn.

Certifierad projektledare, motsvarande PMI.

Erfarenhet av att arbeta med mekatroniska och inbäddade system.

Som person är du:
  • Kommunikativ
  • God samarbetsförmåga
  • Ansvarstagande
  • Problemlösande
Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Inledningvis 6 månaders visstidsanställning med ambition till en långsiktig anställning.
  • Placering: Täby, Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se