Projektledare till Exicom Software

Projektledare till Exicom Software

Exicom Software expanderar och söker nya härliga medarbetare. Är du på jakt efter ett jobb där du direkt får gå in och ta ett stort ansvar och tillsammans med ambitiösa kollegor driva projekt och processer framåt? Har du dessutom ett brinnande intresse för IT och trivs i en varierande roll där du får utveckla samarbeten både externt och internt? Då är tjänsten som projektledande verksamhetskonsult på Exicom Software tjänsten för dig! Ta chansen och sök redan idag, då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Exicom är en ledande leverantör av paketerade helhetslösningar för projekt, verksamhet- och ekonomistyrning. I dagsläget är företaget i en tillväxtfas och du kommer i rollen erbjudas stora möjligheter att påverka och bidra till den resan de är i startgroparna av. Som projektledande verksamhetskonsult kommer du vara en del av en variationsrik vardag i en miljö där personer som är nyfikna, lösningsfokuserade och samarbetsorienterade trivs bäst. Du kommer arbeta i en rådgivande roll som kravställare med fokus på att optimera Exicoms egenutvecklade affärssystem. Copernicus, utifrån kundernas behov och arbeta med hela kedjan - från att förstå kundens behov till leverans, funktionsanpassning, implementation, integration och utbildning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Exicom Software

Arbetsuppgifter

Som projektledande verksamhetskonsult kommer du att hjälpa kunder med att analysera och konkretisera deras behov av projekt/uppdrag-, verksamhets- och ekonomistyrning för att matcha och anpassa Exicoms affärssystem Copernicus. Du kommer att arbeta i projekt för att anpassa, implementera och integrera Copernicus hos nya och befintliga kunder. I rollen ingår även att testa nya uppgraderingar inför utgivning av versioner. Rollen innebär att arbeta i team likväl som att du kommer att arbeta självständigt med stort eget ansvar.

Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för hela kedjan från kravprofil till leverans och införandeprojekt, samt arbetsleda och stötta dina teammedlemmar under projektets gång.
  • Genomföra tester och dokumentera systemförändringar
  • Utbilda och supportera kunder för användning av Copernicus
Denna möjlighet passar dig som är nyfiken och vill utvecklas, det är en av de viktigaste ingredienserna för framgång, eftersom det gör att du ständigt lär dig nya saker och därigenom växer du som person. Vi tror även att du har ett intresse för både ekonomi och IT, och söker en långsiktig tjänst där du kan vara med och utveckla din plats i företaget.

Vi söker dig som

Trivs med att jobba med nya uppdrag inom IT som projektledare eller andra liknande befattningar inom ledning och styrning.

Har minst 5 års arbetslivserfarenhet av kvalificerad projektledning med produkt

God social och kommunikativ förmåga och bekväm med att hantera rollen som konsult

Goda kunskaper i svenska och engelska

Har en eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet, med fördel med inriktning mot ekonomi och/eller IT, eller motsvarig arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du

Har grundläggande kunskaper inom redovisning, såsom begrepp, arbetssätt och dylikt
Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt, samtidigt som du har ett lösningsorienterat och kreativt synsätt på problem. Du har ett lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt och vid högt arbetstempo har du förmågan att behålla fokus på det som är viktigast. Vidare trivs du lika mycket i kundkontakten som du gör i utvecklingen av system, har ett stort engagemang i såväl stora som små ansvarsområden och har en god samarbetsförmåga, men klarar av att arbeta för egen motor när det krävs.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Östermalm, Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringsansvarig Ina Andren.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Exicoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
OM OSS:
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exicom Software AB grundades 1988 och är en ledande leverantör av paketerade helhetslösningar för projektstyrning och verksamhetsstyrning. Med deras egenutvecklade produkt Copernicus Business Suite, erbjuder Exicom Software en unik möjlighet att få ett helhetsgrepp över projektprocessen genom att sammanföra planering med ekonomisk uppföljning.