Projektledare till Evidensia Djursjukvård

Projektledare till Evidensia Djursjukvård

Är du en engagerad, kreativ och strukturerad doer som vill jobba i en bransch som utvecklas snabbt? På Evidensia arbetar man för att erbjuda djursjukvård i världsklass och där ges nu en spännande möjlighet att ansvara för och utveckla deras onlinebokning. Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Evidensias räkning en Projektledare till deras marknadsavdelning med placering i centrala Stockholm. Som projektledare kommer man att ha det huvudsakliga ansvaret för deras onlinebokning. Tillsammans med övriga kollegor kommer att du vara med att utveckla utbud, processer och system kring onlinebokning, coacha kliniker i genomförandet och följa upp och analysera utfallet. Du kommer bli Evidensias interna expert på allt som rör onlinebokning.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Evidensia.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare erbjuds du ett varierande arbete där du får chansen att leverera nytta för Evidensias kliniker och kunder. Du har det övergripande ansvaret för onlinebokningen och kommer vara ett bollplank för organisationen vid alla frågor som berör onlinebokning och dess utveckling framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Använda dina kunskaper i onlinebokningssystemet för att stötta och vägleda Evidensias kliniker i hur de ska använda systemet
 • Vara med och definiera samt utveckla vilket utbud som ska vara tillgängligt online
 • Följa upp och analysera utfall av arbete med onlinebokning för att kontinuerligt förbättra både utbud, kommunikation och tekniska lösningar
Tjänsten passar dig som trivs i en varierande roll med frihet under ansvar. Du är ivrig, kommunikativ och trivs med intern och extern kundkontakt. Vi ser även att du är självgående, har en god problemlösningsförmåga och tar stort ansvar för dina uppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en relevant akademisk- eller yrkeshögskoleutbildning
 • Tycker om att jobba tvärfunktionellt med allt från utformningen och vidareutveckling av tekniska lösningar till den dagliga kommunikationen med kliniker i hur de kan jobba med online på det sätt som passar dem bäst
 • Är strukturerad och noggrann. Gillar att skapa ordning och reda
 • Kan utföra kvantitativa analyser i tex. Excel eller Power BI för att följa upp vad man ska göra mer eller mindre av framåt
I den här rekryteringsprocessen är inte erfarenhet av liknande arbete det avgörande för att lyckas i rollen men det är dock meriterande om du:
 • Arbetat i en supportroll med mycket kundkontakt eller har en vana av att sitta i t.ex. servicedesk
 • Har erfarenhet av Google Analytics eller Adwords
 • Har grundläggande erfarenhet i Wordpress och erfarenhet av SEO eller SEM
Som person är du driven, engagerad och har ett strategiskt arbetssätt. På Evidensia kommer du att supportera medarbetare, vilket ställer krav på att du som person är pedagogisk, prestigelös och anpassningsbar. Vidare kan du med glädje och positivitet självständigt driva dina projekt framåt och leverera intern kundnytta och service till klinikerna. Som person behöver du ha kapacitet att bibehålla noggrannhet och detaljer trots högt tempo med din support och dina projekt. Självklart tycker du lika mycket om djur som de gör och identifierar dig med Evidensias värdeord: engagemang, glädje, respekt och kompetens & innovation.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evidensias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. De arbetar för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. Hos Evidensia får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder dem ett unikt samarbete kring varje djur dygnet runt, året om. Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag består Evidensia av cirka 170 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz och Nederländerna, med huvudkontor i Stockholm. Evidensia har drygt 2 600 anställda som tar emot över 1 miljon patientbesök per år.