Projektledare inom industri och infrastruktur till AcobiaFlux!

Projektledare inom industri och infrastruktur till AcobiaFlux!

Tillsammans med AcobiaFlux ger vi dig chansen att få växa i en roll som projektledare!
Vi erbjuder möjligheten att få utvecklas i en teknisk miljö där du får leda projekt från start till mål. AcobiaFlux skapar innovativa lösningar inom Automation samt Industriell IT och befinner sig nu i en expansionsfas. Därför söker de en junior projektledare som vill vara med och driva projekt och företaget framåt. Låter det intressant? Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

AcobiaFlux utvecklar lösningar inom Automation och Industriell IT inom tre affärsområden: industri, fastighet och infrastruktur. Genom skräddarsydda lösningar erbjuder de sina kunder hjälp inom övervakning, styrning, planering och spårbarhet.
AcobiaFlux arbetar även aktivt med personlig och organisatorisk utveckling för att ligga i framkant när det kommer till att skapa bra samarbeten, både internt och externt. Inledningsvis i rollen kommer du att få en god introduktion för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll.

Vill du veta mer om Acobiaflux? Se videon

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AcobiaFlux. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Vår ambition är att uppdraget är långsiktigt och att det därför ska leda till en överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

Som Junior Projektledare kommer du leda och driva projekt framåt utifrån företagets rutiner, processer, budget och kundernas önskemål. I rollen som Junior Projektledare är du ansiktet utåt för AcobiaFlux så rollen innebär även att förstärka AcobiaFlux varumärke och position på marknaden.

Du kommer till exempel att:
 • Leda och driva arbetsprocesser och kollegor framåt
 • Ha ansvar för projektens budget och ekonomisk uppföljning
 • Kvalitetskotrollera pågående projekt
 • Utveckla långsiktiga kundrelationer
Projekten inom industri är riktade mot processautomation och integrationslösningar, exempelvis inom läkemedels- och livsmedelsindustrin. Projekten inom infrastruktur berör övervakning och styrning exempelvis inom signalsystem i trafiken eller för att bidra till en mer miljövänlig trafiksituation med hjälp av tekniska styrsystem.

Tjänsten passar dig som söker en innovativ arbetsplats där du kan utvecklas på lång sikt. Du ska trivas med att jobba i team för att tillsammans uppnå gemensamma mål. AcobiaFlux är en arbetsplats med lyhörda medarbetare och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
 • Har körkort
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av försäljning

För att trivas i rollen ser vi att du är en ansvarstagande person som driver både ditt eget och projektgruppens arbete framåt. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga då du ska knyta nya kontakter, bygga förtroende och utveckla långsiktiga relationer med företagets kunder. Dessutom ska du delegera ansvar och leda dina kollegor på ett inspirerande och positivt sätt så att gruppen jobbar mot gemensamma mål. Rollen kräver även att du är strukturerad då du jobbar med flera projekt parallellt och behöver skapa strukturer som du och andra kan arbeta utifrån.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Hägersten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AcobiaFlux önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AcobiaFlux erbjuder heltäckande lösningar till företag inom Automation och Industriell IT. De är etablerade i Sverige och Norge och har i dagsläget cirka 70 anställda. De är verksamma inom tre affärsområden, industri, infrastruktur och fastighet.

Industri
Inom industri arbetar de med processautomation och övergripande integrationslösningar som skapar en effektiv och säker process. De har lång erfarenhet av att arbeta mot stora och komplicerade tillverkningsprocesser inom exempelvis läkemedels-, livsmedels-, petroleum- och verkstadsindustrin.

Infrastruktur
Inom infrastruktur jobbar de med styrning, övervakning och integrering av tekniska system inom väg- och spårbunden trafik som skapar en effektivare, säkrare och miljövänligare trafiksituation.