Projektledare inom FTTH sökes till Crazy Communications!

Projektledare inom FTTH sökes till Crazy Communications!

För att den moderna världen ska fungera behövs snabba nätkopplingar, både till företag och privatpersoner. Alla experter vet att optisk fiber är det enda framtidssäkra alternativet! Har du erfarenhet av att arbeta med fiberinstallation, från en kontorsroll eller ute på fältet, samt vill arbeta i en ansvarsfull roll med mycket kundkontakt? Läs vidare Det kanske är just dig som Crazy Communications AB söker för rollen som Projektledare?

Information om uppdraget

Crazy Communications är ett företag som erbjuder sina kunder helhetslösningar inom fiberinstallation, FTTH. De erbjuder sina kunder en helhetslösning där de är med slutkunden från projektering, under hela grävstadiet och fram till dess att fibern är installerad och redo att användas. De är idag 60 anställda inom företaget i Sverige, och denna tjänst är stationerad på kontoret i Spånga där fem andra kollegor också arbetar. Företaget är verksamma över hela Sverige, från Skåne till Lappland, och de har nyligen startat upp ett systerbolag i Tyskland. Vill du vara delaktig i ett företag på frammarsch? Då är Crazy Communications rätt för dig planerna är att tredubbla omsättningen under 2019 och bli en fiber-expert att räkna med!

Crazy Communications samarbetar med flera av de stora telecombolagen och operatörer i Sverige såsom Telia, Telenor och IP-Only m.fl., och i rollen som projektledare kommer du ansvara för kontakten med dessa företag samt att beräkna och lägga anbud på kommande projekt. Du kommer jobba i nära samarbete med företagets VD och diskutera och planera kommande projekt.

Idag agerar företaget som underentreprenörer i fiberinstallationsprojekt, men de kommer framöver att själva bli direkta entreprenörer åt de telecombolag som äger nätverken, varav de nu söker en projektledare som kommer driva och ansvara för anbudsprocesserna i förhandlingarna.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Crazy Communications AB.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du vara högst delaktig i företagets starka vision framåt, att förhandla fram bra uppdrag för företaget att arbeta med. Du kommer att vara stationerad på Crazy Communications kontor, men ibland åka ut på kundmöten och följa upp arbete ute på fältet.

I rollen kommer du exempelvis att:
 • Ansvara för att förhandla kring nya projekt med Telecombolag, som Crazy Communications ska ta sig an
 • Göra ekonomiska kalkyler och beräkna olika projekt
 • Arbeta i nära samarbete med VDn, och ha kontakt med projektledare ute på fältet samt andra externa kontakter
Tjänsten passar dig som trivs i en social roll med många kontaktytor, både internt och externt, samt har ett tydligt affärstänk och gillar att arbeta med ekonomiska beräkningar.
Vi tror att du har ett nätverk inom branschen sedan tidigare som du fördelaktigt kan använda dig av i tjänsten.

Vi söker dig som
 • Har kunskap om, och tidigare erfarenhet av att arbeta i fiber-branschen. Kanske i en liknande roll, eller med fiberinstallation ute på fältet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Har B-körkort då vissa resor förekommer i tjänsten
Det är meriterande om du:
 • Har en akademisk utbildning, exempelvis inom ekonomi
 • Har Robust Fiber-certifikat.
Som person är du affärsorienterad och gillar att ansvara för kundkontakt. Du är relationsorienterad och kommunikativ, och gillar förhandlingssituationer. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, och är van att arbeta flexibelt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Spånga, norra Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Amanda Axelsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Crazy Communications önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på amanda.axelsson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Crazy Communications på deras hemsida!