Projektledare för energientreprenader sökes till E.ON!

Projektledare för energientreprenader sökes till E.ON!

Vill du vara med och arbeta mot en framtida hållbar energimarknad där en spännande förändring är på gång? Är din dröm att få arbeta med projektledning och på sikt kunna få ta ett helhetsansvar över större affärer? Är du redo för nya utmaningar och att ta nästa steg i karriären? Då kan du vara den E.ON söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektledare till E.ON Energilösningar med placeringsort i Upplands Väsby, Stockholm. Som projektledare kommer du inledningsvis att agera projektstöd i större entreprenadprojekt och på sikt driva mindre entreprenader på egen hand. Tjänsten har fokus mot energilösningar och gruppen som består av 25 medlemmar är spridda mellan Örebro, Stockholm, Malmö och Norrköping.

Inledningsvis kommer du att agera stöd åt projektledare som har placeringsort Stockholm, Örebro och Norrköping. Därav förekommer det resor i tjänsten. Läs gärna mer om hur det är att arbeta på E.ON här.

E.ONs värderingar reflekteras genom: Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du främst arbeta med att projektleda inre entreprenader i fastigheter kopplat till VVS, så som byte av fjärrvärmecentraler. Vid sidan om det kommer du även att stötta projektteamet som jobbar med yttre entreprenader i fjärrvärmenätet i Stockholm. I de faktiska arbetsuppgifterna ingår upphandling av entreprenörer, ansvar för arbetsmiljöplan, uppföljning och projektadministration. Du kommer ansvara för kundkontakten under projektgenomförandet och att projekten genomförs enligt uppsatta mål avseende tidplan, kvalité och budget.

I denna roll kommer resande vara en central del. Projektledarna som du kommer att stödja, har placeringsort Stockholm, Örebro och Norrköping. Upplärningen sker i samtliga orter och under den första perioden kommer du att fungera som projektledarens högra hand. För den som vill ta nästa kliv mot en projektledarroll så är det en fantastisk möjlighet där du får en gedigen introduktion och själv ansvara för dina framsteg. Målsättningen med uppdraget är att du på sikt ska kunna driva projekten i Stockholm på egen hand.

Dina arbetsuppgifter innehåller bland annat:
 • Projektstöd
 • Projektadministration
 • Upphandling av entreprenörer
 • Kundansvar under genomförandet
Tjänsten passar dig med teknisk bakgrund som exempelvis har arbetat inom energibranschen under några år och är på jakt efter en ny spännande utmaning i din karriär.

Vi söker dig som
 • Har en relevant teknisk utbildning inom energi eller har många års erfarenhet av värme och fastighet och vill utvecklas som projektledare
 • Ett stort intresse för energi
 • Har möjlighet att resa 1-2 dagar i veckan
 • Körkort
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
Det är meriterande om du har:
 • Tidigare erfarenheter från att driva entreprenader
 • Erfarenhet av liknande roller
 • En väl utvecklad förståelse för E.ONs verksamhet och deras kunders behov
Som person är du självreflekterande, resultatfokuserad och öppen för förändring och utveckling. I din roll förväntas du främja samarbete över gränser, skapa goda relationer och ha god förmåga att hantera utmanande situationer. Du agerar kundorienterat och affärsmässigt samt är en god kommunikatör som inger förtroende och är en förebild för omgivningen. Att självständigt driva ditt arbete framåt är en självklarhet och du trivs bra i en koordinerande position.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Upplands Väsby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder. Hos EON är alla lika olika, men med en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. E.ON är ett privatägt internationellt energiföretag som arbetar för att ta fram tekniska lösningar och innovationer för den nya energivärlden. E.ON har tre stora affärsområden vilka är smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar. Totalt jobbar ungefär 40.000 person på E.ON varav drygt 2000 befinner sig i Sverige.