Projektledare för anläggningsarbeten i marin miljö!

Projektledare för anläggningsarbeten i marin miljö!

Sventab söker dig som vill leda anläggningsprojekt i marin miljö. Du kommer driva projekt med koppling till havet vilket innebär allt från reparation av kajkanter till nybyggnation av broar. Har du ett intresse för den marina världen och erfarenhet av anläggningsprojekt ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Sventab är ett av landets största och äldsta marina företag och har varit verksamma inom undervattensentreprenad sedan mitten av 1970-talet. Sventabs uppdrag består av reparationer och nyproduktioner gällande broar, kajer, sjöförlagda ledningar, undersökningar, inspektioner.

Läs mer om Sventab och deras pågående projekt här

Som projektledare är din primära arbetsuppgift att driva projekt framåt och leverera projekt av mycket hög kvalité till Sventab kunder. I tjänsten ingår det även att du räknar på uppdrag och inkommande anbud.

Du erbjuds
  • Goda utvecklingsmöjligheter som projektledare där du kommer få mer ansvar och ta dig an större projekt med tiden.
  • En tydlig inlärningsplan där du får skugga en mer senior kollega.
  • En arbetsplats med familjär stämning och högt i tak.
  • Långsiktig tjänst där du kan utvecklas inom företaget.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär projektledning av varierande projekt inom den marina världen. Du kommer till en början skugga en kollega för att lära dig mer kring projekten och arbetsuppgifterna för att sedan kunna arbeta självständigt. Du kommer ha ett varierande arbete med alltifrån renovering och nybyggnation av broar och kajer till att leda projekteringsarbete under vatten som utförs av dykarlag.
Dina arbetsuppgifter:

Styra och följa upp projekt utifrån kundens önskemål.

Bygga goda relationer med beställare och samarbetsparters ute på projektet.

Kalkylarbete med ekonomisk beräkning och uppföljning av projektet.

Bidra till att utveckla verksamheten genom kreativa idéer och förbättringsförslag.

Delta i upphandlingar och anbudsarbete.

Du kommer mestadels befinna dig ute på projekten men även till viss del arbeta från Sventabs kontor. Vi ser att du drivs av att arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer även att arbeta med kalkylering så det är viktig att du har ett sinne för siffror.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:

Har en examen inom bygg- och anläggning eller liknande.

Har professionella kunskaper i svenska samt mycket goda kunskaper på engelska.

Har B-körkort.

Tidigare erfarenhet av att arbeta i större anläggningsprojekt med ett övergripande perspektiv.

Goda matematiska kunskaper då arbetet innebär kalkylering.

Som person är du:

Kommunikativ då du kommer arbeta med stora kontaktytor där det är viktigt att du är tydlig i sin kommunikation och har förmågan att skapa relationer.
  • Flexibel då du behöver anpassa dig efter kundensbehov och hitta kreativa lösningar för de behov som efterfrågas.
  • Initativtagande för att kunna driva ditt arbeta framåt och ta sig över eventuella hinder på vägen.
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Bromma samt ute på projekt
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sventab önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se