Projektledare/ Platschef inom drift & underhåll av tunnelverksamhet

Projektledare/ Platschef inom drift & underhåll av tunnelverksamhet

Nu söker vi en projektledare/ platschef till en arbetsgrupp som jobbar med ramavtal för drift och underhåll av tunnlar med inslag av mindre projekt. Bygg & Berglaget är ett familjärt företag i Stockholm som utmärker sig genom positiv energi och en tydlig framåtanda. I rollen som projektledare/ platschef får du en möjlighet att ha brett ansvar och leda medarbetare med en personlig prägel. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Bygg & Berglaget ägs av AB Frijo. Sedan 1866 har Frijo genomfört anläggningsarbeten av alla dess slag, och med en stabil grund att stå på har de sedan dess arbetat för att vara det bästa alternativet på sin lokala marknad. Bygg & Berglaget utför underjordsarbeten där verksamheten består av drift och underhåll av tunnlar samt bergunderhåll, bultning, mätning, borrning, spräckning och sprängning av bergtunnlar. En medarbetare på Frijo beskriver arbetsplatsen på följande sätt: Jag har lärt mig massor och trivs på Frijo eftersom alla är så varma, roliga och framåt. Vi är verkligen ett team och jag har alltid någonstans att gå om jag stöter på problem. Vi har dessutom den bästa tänkbara arbetschefen!. Nu söker Frijo/Bygg & Berglaget en ny projektledare/ platschef till sin grupp på Kammakargatan.

Frijo förvärvade Bygg & Berglaget 2015 och har sedan dess fortsatt att utveckla företaget inom Tunnel och bergrum.

Du erbjuds
 • En familjär företagskultur med korta beslutsvägar
 • Långsiktigt bidra till att skapa ett växande anläggningsföretag
 • Frihet under ansvar i planering och genomförande av ditt arbete kring projekt
 • Möjlighet till utveckling på grund av naturliga karriärvägar
Arbetsuppgifter

Som projektledare/ platschef kommer du ansvara för projekt inom Drift och underhåll samt mark-, anläggnings- och betongarbeten i tunnelmiljö. Du kommer att arbeta nära VD och arbetschef med fullt ansvar för de projekt du driver, med personal- och ekonomiskt ansvar. Arbetet bedrivs i ett nära samarbete med aktuell arbetschefsgrupp och bolagets stödfunktioner. Antalet projekt du har igång samtidigt varierar beroende på projektens storlek och krav.

Vi söker dig som
 • Tidigare erfarenhet av projektledning
 • Meriterande med arbetslivserfarenhet av liknande roller inom bygg och anläggning, exempelvis har du arbetat som arbetsledare
 • Meriterande kunskaper om entreprenadjuridik och mängdreglering enligt mät- och ersättningsregler i MER
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
För att du ska passa in i rollen som projektledare/ platschef är engagemang nyckeln till framgång för dig som medarbetare och det, i kombination med spännande projekt, gör jobbet som projektledare/ platschef väldigt givande. Som person ser vi att du besitter följande personliga egenskaper:
 • Problemlösande på det sättet att du samlar in information och identifierar resurser för att lösa uppgifter
 • Ansvarstagande och effektivt driver projekten på ditt ansvarsområde framåt
 • God samarbetsförmåga och förtroendeingivande i din kommunikation med medarbetare och kollegor
 • Affärsmässighet på det sätt att du tar initiativ och genomför aktiviteter som positivt påverkar långsiktiga mål
Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se