Projektledande montör inom kylteknik till Radea

Projektledande montör inom kylteknik till Radea

Radea är i startgroparna av att starta upp ett nytt affärsområde mot kylteknik. Kundunderlaget finns och nu behövs bara en driftig medarbetare med kylteknikkompetens samt som vill vara med och få rullning på den nya verksamheten. Kan det vara du? Till en början arbetar du med montering men på sikt är tanken att du tar dig an en projekledarroll på heltid!

Information om uppdraget

Radea är ett miljötekniskt företag som erbjuder innovativa tjänster och produkter inom värmeväxling och ventilationstekniska lösningar. Nu ska de starta upp ett nytt affärsområde inom kylteknik och söker dig som vill vara med som projektledande montör av luftvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och luftvattenvärmepumpar. Allt eftersom avdelningen byggs upp kommer du gå mer mot en projektledarroll, till dess att du har ansvaret på 100 %. Du arbetar i nära samarbete med VD och Vice VD.

Du erbjuds
 • Att vara med i uppstart av någonting nytt
 • Stor frihet under ansvar i ditt arbete samt stor möjlighet att påverka
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Din introduktion kommer ske genom att du följer med montörer och projektledare inom ett annat affärsområde för att lära dig arbetssätt och processer. Därefter kommer du börja ta monteringsuppdrag inom kylteknik och i samband med det även vara med vid besiktningar. Hur du lägger upp din planering är upp till dig. En vanlig vecka skulle exempelvis kunna se ut som så att du lägger tre dagar i veckan på montering och två dagar på besiktningar och projektledning. Med tiden kommer projektledaruppgifterna ta allt större del av din tid, till dess att du lägger fokus uteslutande på det.

Dina arbetsuppgifter som projektledare består av att vara med från första kundkontakt till dess att monteringen är avslutad. Det innebär att du är med på kundbesök, tar fram åtgärdsförslag, genomför besiktningar samt arbetsleder montörer. Du arbetar i nära samarbete med bland annat andra projektledare, montörer och ekonomiavdelningen. Målet är att få affärsområdet att växa, vilket är en resa ni startar med ett redan befintligt kundunderlag.

Vi söker dig som
 • Har en pågående eller avslutad utbildning som certifierad kyltekniker
 • Har goda kunskaper i svenska
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har arbetat med ventilation eller kylteknik tidigare.

Som person är du:
 • Strukturerad eftersom du behöver organisera och följa upp projekt utan att delar faller mellan stolarna
 • Kommunikativ och socialt kompetent eftersom du dagligen möter nya människor i arbetet
 • Ansvarstagande genom att du avslutar det du påbörjar samt tar ägandeskap för din egen planering samt dina arbetsuppgifter
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Radeas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se