Projektkoordinator till Scandinavian Airlines

Projektkoordinator till Scandinavian Airlines

Hos SAS ges du möjligheten att få arbeta inom den ständigt utvecklande flyg-och resebranschen. Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med att arbeta i ett högt tempo med datorn som ditt främsta verktyg? Då kan rollen som projektkoordinator på SAS vara rätt för dig! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Flygindustrin befinner sig i en spännande fas nu när världen börjar öppna igen och i samband med detta söker Academic Work för SAS räkning en projektkoordinator.

SAS är igång med att byta cateringleverantör i Skandinanvien, och vi söker därför en person som kommer vara ansvarig för att uppdatera cateringbackendsystemet med aktuell information. Vidare kommer du också mata in besättningens måltider i systemet. SAS har för tillfället en expert resource som arbetar med att optimera strukturen på inmatningen av datan och denna kommer du också att kunna ta hjälp av för vägledning.

Då du kommer att arbeta med inmatning av data ser vi att du är en noggrann person samt ser din del i helheten och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

I denna tjänst kommer du att arbeta i SAS nya lokaler i Frösundavik. Ta en titt på dessa HÄR!

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Registrera, korrigera och uppdatera data i IT-system
 • Arbeta med olika typer av administration för projekten
 • Ha en löpande dialog med andra för att säkerställa leverans enligt avtal
Vi söker dig som
 • Har minimum en gymnasieexamen
 • God systemvana
 • Har erfarenhet av IT-projekt
 • Har mycket goda kunskaper i svenska/engelska såväl tal som skrift
 • Väl kunnig i excel (gör denna merit tydlig i ditt CV)
Det anses meriterande om du:
 • Bakgrund som ingenjör, exempelvis högskoleingenjörsexamen
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
 • Har erfarenhet av Catering eller Retail Business
Som person är du strukturerad, noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbetssätt. Du är snabblärd och en team-player som trivs med att arbeta i snabbföränderliga miljöer.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, minimum december 2022 med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Frösundavik
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se