Projektkoordinator till Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien!

Projektkoordinator till Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien!

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademiens projekt ResearcbBusiness driver event, aktiviteter och frågor för ökad samverkan mellan akademisk forskning, näringslivet och offentliga organisationer. Nu söker de en driven och engagerad projektkoordinator från augusti som kommer arbeta i projektteamet. Sök rollen redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

IVA är en fristående arena för att påverka samhällsutvecklingen inom områden som utbildning, forskning, innovation, entreprenörskap, hållbarhet, energi, integration och ungas intresse för teknik. IVAs projekt ResearcbBusiness driver event, aktiviteter och frågor för ökad samverkan mellan akademisk forskning, näringslivet och offentliga organisationer. Nyttiggörande av forskningsresultat och kunskapsutbyte för näringslivets förnyelse och innovationskraft är i projektets fokus.

Nu söker de en driven projektkoordinator till ResearcbBusiness från augusti 2022 som kommer arbeta i projektteamet tillsammans med projektledaren och kommunikatören. Under hösten arrangeras t.ex. ett komplext och omfattande event parallellt med att vissa andra projektaktiviteter ska löpa på.

ResearcbBusiness - bygger broar mellan forskning och näringsliv - YouTube

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Den person vi söker kommer ha till arbetsuppgifter att vara koordinerande, drivande och ta ansvar för kontakterna gentemot lärosätena och de omfattande målgrupperna inom näringslivet och samhället. Vidare kommer personen att:
 • Tillsammans med projektledaren planera och delta vid olika projektmöten och aktiviteter.
 • Ta fram och distribuera kallelser, boka lokaler, föra protokoll och mötesnoteringar.
 • Arbeta med målgrupperna i CRM-systemet Microsoft Dynamics 365.
 • Utvärdera, mäta och samla data genom bland annat enkäter.
 • Det kan förekomma andra koordinerande uppgifter inom andra projekt som drivs av IVA.
Vi söker dig som
 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet inom administration, koordinering, event eller liknande. Det är ett plus om du har erfarenhet som projektkoordinator/liknande.
 • Besitter goda kommunikativa färdigheter samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt.
 • Har hög IT-mognad och är duktig på att snabbt sätta sig in i nya system.
Meriterande:

* Har goda organisatoriska erfarenheter med vana att hantera externa parter/kunder på hög nivå.

Som person är du strukturerad och ansvarstagande med hög personlig mognad. Du har god förmåga att prioritera ditt arbete samtidigt som du har många bollar i luften. Du har förmågan att jobba relationsskapande och fungerar väl i samarbete med andra. Vidare är du självgående, kommunikativ och duktig på att formulera dig såväl muntligt som skriftligt. Vi väntar oss många ansökningar till denna tjänst och kommer därför lägga vikt vid din motivering för tjänsten, som uttrycks i din ansökan.

Övrig information:
 • Start: augusti 2022.
 • Omfattning: Heltid till och med årsskiftet med ambition till förlängning/överrekrytering. Det är även möjligt med tjänstegöringsgrad på 80%.
 • Placering: Östermalm, Stockholm, med möjlighet till remotearbete när arbetet tillåter.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se